nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE8-5-2008 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Snij het groene gedeelte van de tomaten. Maak inkervingen in de onderkant van alle to...... 1.2 kg verse trostomaten ½ ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 chilipeper,.....
5-3-2013 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Italie - Snij de tomaatjes in dunne reepjes. Rooster eerst de pijnboompitten en houd apart....... 250 gram spaghetti, volgens verpakking gekookt in ruim gezouten water (wat vocht bewaren o.....
2-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Italie - Bak de varkenspoulet, voeg hier de ui en een beetje knoflook aan toe. Snij de groente...... 100 gr. varkenspoulet 1/2 gesnipperde ui, wat knoflook 75 gr. boontjes, 75 gr. wortelt.....
28-2-2013 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Zorg dat de schelpjes goed schoon gemaakt zijn, doe dit door ze een paar uur in gezou...... 500 gram verse vongole (venusschelpen) goed schoongemaakt 2 tenen knoflook, gehakt 1 bos.....
12-8-2008 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Indonesie - Kook de ribbetjes in water voor ca 40 minuten. Goed laten uitlekken en droog deppen. ...... ca 750 gram spareribs, in kleine stukjes gehakt 3 tenen knoflook, gehakt bloem peper en.....
26-9-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Bijgerecht - Nederland - Het lekkerste is als je de spercieboontjes gaar stoomt, dan blijven ze lekker knappe...... 350 gram spercieboontjes, schoon en in 2en 1 rood uitje, heel fijn gesnippert 1 teentje .....
2-4-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Bijgerecht - Spanje - Verhit de olie in een grote pan en voeg de knoflook toe. Fruit 1 minuut en voeg dan d...... 3 el olijfolie 2 teentjes knoflook, gehakt 600 gram sperziebonen, in stukjes van 4 cm 1.....
15-2-2006 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 54 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kook de sperziebonen 5 minuten in water met zout. Giet ze af en spoel ze af met koud ...... 500 gram sperziebonen, gehalveerd 300 gram runder- of lamsgehakt 1 grote ui, gehakt 1 t.....
2-8-2000 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Bijgerecht - Italie - Sperziebonen gaar koken en afgieten en af laten koelen. Fruit de knoflook en peter...... 500 gr. sperziebonen zout naar smaak 2 el gehakte bladpeterselie 1 teen knoflook gehakt.....
16-12-2007 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Amerika - Kook de sperziebonen in ruim water met zout beetgaar in ca. 4 minuten. Giet ze af. ...... 600 gram sperziebonen, gehalveerd 25 gram boter 2 el olijfolie 75 gram walnoten, fijnge.....
15-6-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 25 keer - Bijgerecht - Turkije - Verhit de boter en olijfolie in een pan en bak hierin de ui tot deze begint te bruine...... 2 el boter 3 el olijfolie 1 grote ui, in dunne ringen 500 gram sperziebonen, afgehaald .....
18-3-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Strooi flink wat zout over de aubergines en laat ze een half uur 'zweten'. Spoel ze a...... 500 gram saucijsjes 2 aubergines, in blokjes van 2 cm 2 grote groene paprika's, in reepj.....
5-2-2006 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Bijgerecht - Turkije - Was de spinazie en verwijder eventuele taaie steeltjes. Doe de blaadjes zonder water ...... 500 gram spinazie 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook 2 tomaten, ontveld en gehakt 75 .....
16-12-2005 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Kook de aardappels gaar, ondertussen de spinazie bakken in wat olijfolie met de knofl...... ca. 700 gram aardappels, geschild 1 pak diepvries spinazie, hele blaadjes, in ieder geval.....
25-7-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Voorgerecht - Amerika - Bak de knoflook en sjalot zachtjes in de boter voor 5 minuten. Voeg de wijn, font, ba...... 1 el boter 1 teentje knoflook, geperst 1 sjalotje, fijngehakt 0,5 dl witte wijn 1 dl v.....
<< .... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >>
Home