aug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESVis is voortaan in allerlei soorten verkrijgbaar wat mijn voorkeur voor vis zeker opgekrikt heeft, ik heb het altijd wel lekker gevonden, een schol, een zee- of sliptong vond ik altijd wel lekker, maar tegenwoordig is er toch veel meer keus. Nu zijn mijn favorieten tonijnfilet en zwaardvis en nog steeds tong en schol. Maar helemaal verzot ben ik op schaal en schelpdieren en dan vooral garnalen in alle maten en St. Jacobsmosselen, daar mag je me gerust voor wakker maken. St. Jacobsmosselen rauw verwerkt in sushi, Hotate, is de lekkerste sushi die je kunt krijgen. Het liefst eet ik schaal- en schelpdieren als voorgerecht met wat stokbrood, eigenlijk vind ik het het lekkerst om 2-3 voorgerechten te eten in plaats van een voorgerecht en hoofdgerecht, het nagerecht is niet zo aan mij besteedt.
9-10-2018 - Bezocht: 74 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Amerika - Bak de gambas in wat olie mooi bruin met wat peper en zout. Haal uit de pan, zet dan ...... 500 gr gambas 2 el boter, ongezouten 2 el olijfolie 2 el zoete chilisaus 1 el worceste.....
12-6-2016 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Pel de gambas en dep droog. Maal knoflook en rawit fijn in vijzel voeg dan olie en...... 500 gram gambas 2 tenen knoflook 1 rawit 1 tl kunyit poeder 1 tl sereh poeder 1/2 tl .....
14-8-2013 - Bezocht: 74 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Nederland - Breng de bouillon aan de kook met de wijn. Leg de vis hierin en pocheer op laag vuur ...... 200 gram zalmfilet een scheut witte wijn vis bouillon (zodat de vis onder staat) 1 el.....
8-6-2013 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Amerika - Doe de teentjes knoflook (met schil) in wat aluminium folie met een beetje olie en ro...... 20 gambas met schil 2 el olie zout vers gemalen peper 1 el olijfolie + 1 dl olijfoli.....
22-4-2013 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Meng alle droge ingredienten van het beslag voeg dan de olie en beetje bij beetje het...... 2 kopjes bloem 2 el bakpoeder 1 el zout 1 el knoflookpooeder 2 tl suiker 2 tl chilipo.....
30-3-2013 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Japan - Bak de zalmfilets aan 1 kant in een beetje olie. Meng ondertussen alles voor de sa...... 4 zalmfilets 4 el japanse sojasaus 4 el mirin 4 el sake 2-3 el suiker 1 el geraspte.....
7-8-2012 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Bak de knoflook, sambal, citroengras, djeruk, knoflook en ui in wat olie tot geurig e...... 2 stukjes kabeljauw met vel 2 el sambal oelek 1 stengel citroengras, platgeslagen 2 dje.....
15-2-2010 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Meng alle ingredienten voor de sojasaus dressing en verwarm deze tot aan de kook. Dan...... 1 hele vis, goed schoongemaakt en ingesneden stukje gember, grof geraspt 1 lenteui, dun .....
28-8-2009 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Amerika - Week brood in scheutje melk en knijp het vocht eruit. Meng krab, brood en de rest van...... 2 sneetjes witbrood, zonder korstjes 2 blikjes krab, uitgelekt en harde stukjes verwijder.....
15-4-2009 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Leg de peultjes twee minuten in kokend water, spoel ze af en dep ze droog. Maak een ...... 4 forellen 100 gr peultjes 100 gr roomkaas 100 gr Hollandse garnalen 2 charlotjes in h.....
28-12-2008 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Smelt de boter, doe er de tomatenpuree bij en de peper. Even laten pruttelen dan de k...... 400 gr. kabeljauwfilet 1 paprika, in reepjes 4 tomaten , in dunne plakken 2 uien, in r.....
12-8-2008 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Indonesie - Bak de gamba's in de hete olie tot ze roze zijn, haal uit de pan. In dezelfde pan,...... 8 grote garnalen, schoongemaakt en gepeld 3 teentjes knoflook, geperst 1 lenteui, gehakt.....
31-3-2008 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - China - Verwarm olie om te frituren. Meng wat water met bloem voor een licht beslagje en b...... 5-zout poeder Gelijke delen van: kippebouillon poeder 5-spice poeder selderijpo.....
28-3-2008 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Kook de aardappels gaar en laat ze afkoelen. Snijd ze doormidden. Roer in een kom ...... 1 kilo tonijnsteaks, in blokjes van 3 cm 12 kleine rode aardappels, schoongeschrobd 4 e.....
15-1-2008 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Tip: Om goede droogkokende rijst te ...... 3 eieren 1 grote prei of 2 kleine 3 teentjes knoflook, uitgeperst zout olie 250 gram .....