nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEVlees, wie houdt er niet van? De meeste mensen denk ik wel als is het voor mij geen doel op zich om iedere dag vlees te moeten eten, het is er lekker bij, niet als maaltijd op zich. Ikzelf vind een lekkere entrecote/ribeye het lekkerst, daar hoeft eigenlijk weinig mee te gebeuren om het lekker te maken, wat knoflookzout en flink wat peper, medium gegrilld in de grillpan dat is genoeg om het lekker te maken. Verder houd ik het meest van donkere sauzen, dus niet te romig, in ieder geval niet bij vlees, bij vis is dat wat anders maar dat hoort hier niet.
11-12-2017 - Bezocht: 57 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Snijdt het spek aan de vleeskant in repen van ca. 1 1/2 cm, opletten dat je niet door...... 500-600 gram mager spek aan een stuk met zwoerd, een mooi vierkant stuk is het makkelijkst.....
20-4-2017 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Zweden - Meng alle ingredienten (tot het ei) en maak daar 12-16 gehaktballetjes van. Bak de...... 500 gr rundergehakt 1/4 kopje panko of paneermeel 1 el gehakte peterselie 1/4 tl piment.....
19-1-2017 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Verwijder het vlies en overtollige vet van het vlees en kruid ze met peper en zout. D...... 2 kg dikke rib of varkenswangen, in middelgrote stukken gesneden 150 gram ongezouten bote.....
8-12-2013 - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Houd een beetje apart van de kruiden. Meng alle kruiden (behalve olie en vlees) in ke...... 2 tl komijnpoeder 2 tl gemalen koriander 2 el vloeibare palmsuiker 2 maggiblokjes 5 ra.....
6-8-2013 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Marineer het vlees in alle ingredienten, liefst een nacht. Verwarm bbq of grillpan...... 400 gram varkensschouder, in blokjes (of vraag de slager schouderkarbonades in blokjes te .....
15-5-2013 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - India - Meng alle ingredienten goed en laat 2 uur in de koelkast staan. Vorm dan mooi wors...... 1 kg lamsgehakt 2 uien, fijn gesneden 1/2 kopje munt blaadjes, fijngesneden 1/2 kopje k.....
13-5-2013 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 220 C. Meng bloem met zout en peper, doe daar ook de blaad...... 130 gr bloem 1 ei 1,5 dl water 1,5 dl melk 8 worstjes, cipolatas 8 plakjes bacon .....
4-5-2013 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Spoel het vlees schoon en doe het vlees in een pan met water tot het vlees onderstaat...... 1 kg spek met vel, zo mager mogelijk water zout frituurolie.....
28-4-2013 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Meng het gehakt met de kruiden en vorm in worstjes of schijfjes wat je lekker vindt. ...... 750 gr. lamsgehakt 1 kleine ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, geraspt 1 el olijfoli.....
26-4-2013 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verwarm de oven voor op 170 C. Neem een kleine cakevorm, wrijf licht met olie in. ...... 500 gram mager runder gehakt 1/2 pakje honig uiensoep 3/4 kopje paneermeel 1 ui gesnede.....
18-4-2013 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Bak de sjalotjes en knoflook zachtjes in wat olie. Een minuut of 5 tot het zacht is. ...... 500 gram halfom gehakt, ongekruid 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijnge.....
28-3-2013 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Amerika - Wrijf het vlees in met zout, peper, komijn en oregano. Laat zo een uurtje staan. V...... 500 gram varkensschouder zonder bot of zwoerd, bij elkaar gebonden zout en peper naar sma.....
18-3-2013 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Snack - Midden Oosten - Verwarm de oven voor op 180C. Meng alles goed en maak er balletjes van ter grote v...... 500 gram gehakt (half lam, half rund) 1 kleine ui, geraspt 2 teentjes knoflook, geraspt .....
23-5-2012 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Vietnam - Snijdt het vlees in stukjes van een cm of 6. Doe alles voor de marinade in een kle...... 500 gram haaskarbonades Voor de marinade 1 1/2 el bruine suiker 1 el gehakte knoflook.....
18-4-2011 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - 1. Strooi zout en peper aan beide zijde van de kalfsschenkel en bestrooi daarna beide...... 2 personen • 2 kalfsschenkels van ong. 2 cm hoog • zout en peper • 4 eetl. bloem .....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home