RECEPT DE ECHTE SUVLAKI

Dit is een top recept voor suvlaki, ik gebruik het makkelijk te krijgen vlees van schouderkarbonades. Gebruik liefst griekse oregano en na het grillen nog wat extra toevoegen.

Vlees gerecht uit Griekenland voor 2 personen, geschikt voor op of bij de barbecue, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

Foto: De echte suvlaki
  • 400 gram varkensschouder, in blokjes (of vraag de slager schouderkarbonades in blokjes te snijden)
  • 1 el oregano
  • 1 tl tijm, gedroogd
  • 1/2 ui, fijn geraspt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • een flinke scheute witte wijn
  • een flinke scheut olijfolie
  • naar smaak zout en peper
  • satestokjes

Bereiding

Marineer het vlees in alle ingredienten, liefst een nacht.

Verwarm bbq of grillpan.

Rijg het vlees aan stokjes en bestrooi ruim met zout.

Gril tot gaar, bestrooi dan met nog wat oregano en een beetje olijfolie.

Serveren met tzatziki.

Recept 3 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!