nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEHet hoort bij iedere maaltijd, tenminste in mijn ogen, het moeilijke van groenten is dat ze eigenlijk weinig smaak hebben uit zichzelf. Je moet er iets mee doen wil het iets lekkers worden, mijn favoriete groenten zijn Slasoorten (met dressing), boontjes (gekookt in bouillon met dille, paprika en ui of eerst geblancheerd en daarna gaar gemaakt met spekjes en ui), broccoli (met een kaassausje), zeekraal (zonder iets, is al smaakvol genoeg), gemengde groenten (erwten, paprika, ui, etc.). De Indonesisch keuken doet de lekkerste dingen met groenten, meestal vind ik de groentengerechten lekkerder dan de vleesgerechten als ik een portie Nasi Rames bij een toko ga halen. Groenten zijn lekker ergens bij, gecombineerd met aardappels, stukje vlees, sausje en verse groenten, lekker hoor. Het belangrijkst vind ik dat groenten beetgaar moeten zijn en niet slap, dus ik stoom vaak, niet dat je dan geen slappe groenten kan krijgen, maar iets moeilijker en de groenten zien er mooier uit. Blikgroenten komen er bij mij dus niet in! ;-)
Hieronder staan dus wat 'smaakvolle' recepten, er wordt veel gebruik gemaakt van wat sterkere smaakmakers als kaas, bacon, pesto, etc.
6-5-2013 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Kook de boontjes 2 minuten voor en laat uitlekken zodat ze droog zijn. Verwarm de ...... 500 gram boontjes, schoongemaakt 2 tenen knoflook 2 thaise chilis, gehakt 1 sjalot, in .....
1-4-2013 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Snack - Nederland - Maal de noten fijn vijzel of keukenmachine. Meng dit met de yoghurt met de lenteui...... 100 gr cashewnoten, geroosterd in koekenpan 2 dl griekse yoghurt 1 lenteui, fijngesneden.....
27-2-2013 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Indonesie - Knoflook en ui fruiten in wat olie tot zacht, boontjes toevoegen en eventjes meebakke...... 500 gram boontjes, schoongemaakt 1 ui, gehakt 1 flinke teen knoflook, fijngehakt 2 ko.....
25-8-2012 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Maak en aardappelpuree met de melk en aardappels. Breng op smaak met mosterd, mieriks...... 1 1/2 kg aardappels, kruimig, geschild 2 kroppen sla, schoongemaakt en de harde nerf verw.....
15-9-2011 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Mexico - Bak de spekjes op medium vuur uit tot krokant. Haal de spekjes uit de pan maar laat h...... 500 gram zwarte bonen (of andere bonen), uit een pot (ook gedroogde kan, maar die moeten e.....
25-4-2011 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Was de zuurkool en laat die goed uitdruipen. Bak de spek uit en schep het uit de p...... Voor 4 personen 750 gr. zuurkool 150 gr. gerookt spek 2 plakken casselerib 2 plakk.....
4-12-2009 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Zwitserland - Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappelblokjes 5 minuten in water me...... 1 kilo bloemige aardappels, geschild en in blokjes 20 gram boter 1 grote ui, fijngehakt .....
1-10-2009 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Kook de aardappels gaar in gezouten water en houd warm. In wok ui met knoflook zac...... 500 gr geschilde aardappels, 1 spitskool, schoongemaakt in dunne reepjes 1 teen knoflook.....
21-11-2008 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Indonesie - Fruit ui en knoflook licht. Dan ei, gesneden spek en witte kool, goed roeren. Dan kru...... 450 gr. witte kool (gesneden), 2 geklutste eieren, 200 gr. ontbijtspek, ui, 2 tene.....
14-11-2008 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Griekenland - Verhit de olijfolie in een pan en fruit daarin de lente-uien, knoflook en de helft va...... 6 el olijfolie extra vergine 1 bosje dille, fijngehakt 3 lente-uien, in ringetjes 2 ten.....
17-10-2008 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Fruit in olie de gesnipperde ui. Bak het gehakt rul, dan de geperste knoflook. Voeg k...... rode parika (groot, van het bonkige type, blijft ie tijdens het vullen stil liggen), 1 fl.....
11-8-2008 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Suriname - Maak de kip schoon, was het, dep het droog en snij het in stukken van 3 of 4 cm. Wrij...... 2 dubbele kippenborsten 1 1/2 pot bruine bonen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels ma.....
24-6-2008 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Spanje - Kook de bloemkoolroosjes 4 à 5 minuten in ruim water met zout tot ze beetgaar zijn. L...... 1 middelgrote bloemkool, in kleine roosjes 6 el olijfolie extra vergine 6-8 sjalotten, f.....
16-12-2007 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Amerika - Kook de sperziebonen in ruim water met zout beetgaar in ca. 4 minuten. Giet ze af. ...... 600 gram sperziebonen, gehalveerd 25 gram boter 2 el olijfolie 75 gram walnoten, fijnge.....
13-12-2007 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Kook de sperziebonen beetgaar in ruim water met zout in ca. 4 minuten. Giet ze af. ...... 300 gram tuinbonen (diepvries) 500 gram verse sperziebonen, in stukjes van 4 cm 3 el oli.....