RECEPT GEVULDE PAPRIKA

Makkelijk recept als je het druk hebt....

Groente gerecht uit Nederland voor 2 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • rode parika (groot, van het bonkige type, blijft ie tijdens het vullen stil liggen),
  • 1 flinke ui,
  • 3 tenen knoflook,
  • 300 gr. rundergehakt,
  • geraspte kaas,
  • kerrie djawa(conimex),
  • peper, zout,
  • worstesteshiresauce,
  • suiker(1 schepje),
  • (sambal),
  • komijnpoeder/djintan,
  • Zonnebloemolie

Bereiding

Fruit in olie de gesnipperde ui. Bak het gehakt rul, dan de geperste knoflook. Voeg kerrie(2 theelepel),zout, peper,wosta' en suiker toe, laat zacht bakken.
Halveer de paprika tot 2 gelijke helften, maak schoon(zaadjes en lijsten),doe komijnpoeder aan binnenkant, vul met gehaktmengsel, maak dakje van kaas.
Leg de paprika's in een ingevette ovenschaal, dek af met aluminiumfolie. Doe de schaal in de oven 180 graden.
Is klaar als de paprika zacht is, maar nog niet uit elkaar valt.Nog even onder de grill voor het korstje Lekker met witte rijst met diepvrieserwtjes (ingrediënten: witte rijst, diepvrieserwtjes) Amad Goossens

Recept 14 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Paprika's eerst ff koken. Duurt erg lang voordat ze gaar zijn in de oven.