RECEPT GEGRILD VARKENSVLEES MET CITROENGRAS

Vlees gerecht uit Vietnam voor 4 personen, geschikt voor op of bij de barbecue.

Ingredienten

  • 500 gram haaskarbonades
  • Voor de marinade
  • 1 1/2 el bruine suiker
  • 1 el gehakte knoflook
  • 1 el gehakte sjalot
  • 1 stengel citroengras, fijngehakt (3 el)
  • 1/4 tl grof gemalen zwarte peper
  • 1 1/2 tl ketjap
  • 1 1/2 el vissaus
  • 1 el olie

Bereiding

Snijdt het vlees in stukjes van een cm of 6.

Doe alles voor de marinade in een kleine keukenmachine en hak alles fijn.

Meng daarna het vlees met de marinade in een zak en laat minimaal 1 uur staan.

Verwarm grill of bbq voor en grill de stukjes snel gaar en let op de marinade dat die niet teveel verbrand.

Lekker op een vietnamees broodje met rettich-wortel mix.

Recept 7 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!