RECEPT ZALMSALADE DE LUXE

Lekkere zalmsalade van gepocheerde zalmfilet, sour cream, kappertjes

Vis gerecht uit Nederland

Ingredienten

Foto: Zalmsalade de luxe
  • 200 gram zalmfilet
  • een scheut witte wijn
  • vis bouillon (zodat de vis onder staat)
  • 1 el kappertjes
  • 1/2 rode ui gesneden
  • 2-3 el sour cream
  • 1/2 tl grof gemalen zwarte peper
  • zout naar smaak
  • 1 el mayonaise

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook met de wijn. Leg de vis hierin en pocheer op laag vuur tot net gaar. Af laten koelen.

Breek de vis met een vork in stukjes en meng voorzichtig met de kappertjes, ui, sour cream en eventueel wat mayonaise.

Meng de peper er nog door en breng op smaak met zout.

Lekker op een broodje.

Recept 57 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!