RECEPT IN DE PAN GEBAKKEN TONIJN MET GROENTEN EN KNOFLOOKBOUILLON

Vis gerecht uit Amerika voor 1 persoon

Ingredienten

  • 100 gram geklaarde boter
  • 200 gram Tonijnfilet (een dik stuk)
  • 2-3 el cajunkruiden (of Blackening kruiden)
  • gehakte knoflook
  • 100 ml groentebouillon
  • Ca. 150 gram gesneden groenten zoals courgette, lenteui, prei, tomaat, etc.
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding

Verhit de helft van de boter. Kruid de vis met cajunkruiden en schrooi dicht in de hete boter, voeg de knoflook toe nog eventjes bakken, uit de pan nemen en in de oven warm houden. Voeg dan de bouillon toe en laten sudderen. Eventueel wat indikken.

In een andere pan de overgebleven boter verhitten en daar de groenten in bakken. Kruiden met peper en zout.

Recept 14 keer bezocht en 7 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 9 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Het schijnt overdreven te zijn om een 10 te geven. Maar mijn vriend verwende mij gisteren met dit gerecht. Geweldig. Voor hem ook nieuw. Ik ben niet zo'n vis mens. Maar na het eten van dit gerecht begin ik zowaar te geloven dat ik een vismens kan worden.
Mijn vriend kan trots zijn op zijn kookkunsten. De liefde van de VROUW gaat OOK door de maag!
Bedankt en ik ga je site ook maar eens doorlopen voor lekkere gerechten. Want de liefde van de man gaat tenslotte ook door de maag. Ga ik hem verwennen met een gerecht van deze site.
Groetjes en eet smakelijk allemaal.

Nelleke