RECEPT KABELJAUW MET BADJAKSAUS

Pittige recept voor kabeljauw met een badjaksaus

Vis gerecht uit Indonesie voor 2 personen

Ingredienten

  • 2 stukjes kabeljauw met vel
  • 2 el sambal oelek
  • 1 stengel citroengras, platgeslagen
  • 2 djeruk purut blaadjes
  • 1 teen knoflook gehakt
  • 1 kleine rode ui gehakt
  • 1 a 2 el gula djawa
  • zout en peper

Bereiding

Bak de knoflook, sambal, citroengras, djeruk, knoflook en ui in wat olie tot geurig en zacht. Op smaak brengen met de gula djawa. Apart houden.

Kabeljauw bakken, met vel naar beneden tot die lekker krokant is. Om draaien en meteen de sambalsaus er bij doen en zachtjes laten pruttelen tot de vis gaar is en mooi vlokt.

Serveren met rijst.

Recept 7 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!