RECEPT SPERZIEBONEN MET KNOFLOOK, PETERSELIE EN BROODKRUIM

Recept voor "Faglioni al aglio e prezzenolo", italiaanse sperziebonen.

Groente gerecht uit Italie , geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 500 gr. sperziebonen
  • zout naar smaak
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 1 teen knoflook gehakt
  • 4 el olijfolie
  • 30 gr. broodkruim van boerenbrood

Bereiding

Sperziebonen gaar koken en afgieten en af laten koelen.

Fruit de knoflook en peterselie 1 minuut. Schep het broodkruim erdoor tot die krokant wordt dan sperziebonen er door scheppen en verwarmen.

Recept 14 keer bezocht en 36 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Gebakken aardappels met knoflook en salie
Caponata
   

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie heel lekker met gemarineerd schapevlees

bedankt

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie was erg lekker

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Lijkt me erg lekker, ga ik zeker uitproberen.