nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE2-2-2006 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 112 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Kook de kleine struikjes paksoi of de in grote stukken gesneden grote paksoi 2 minute...... 4 kleine struikjes paksoi (toko) of 1 grote 3 el olie 1 el Thaise rode currypasta 400 m.....
2-2-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 47 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verhit 3 el olie in een grote braadpan en fruit hierin de ui en knoflook. Blus af met...... 4 tonijnfilets van ca. 2 cm dik 6 el olijfolie 1 grote gehakte ui 2 teentjes knoflook, .....
20-11-2005 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Voorgerecht - China - Open de schelpen en maak schoon. Meng spaanse peper, gember, sesamolie, knoflook, ...... 6 St. Jacobsmosselen, in schelp 1 spaanse peper, fijngehakt 1 1/2 el vers geraspte gembe.....
20-11-2005 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - China - Snijd de kabeljauw in het vel wat in en leg op een hittebestendig bord. Bestrooi met ...... 500 gr. kabeljouw met vel 1/2 tl zout 1/2 tl gemalen peper 2 teentjes knoflook, grof ge.....
12-6-2005 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 144 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Bak de gesnipperde ui en de uitgeperste knoflook in de olie. Voeg de trassi, sambal ...... 1 grote ui 2 eetlepels zonnebloemolie 1 gerookte makreel 1 blikje tomatenpuree 1 teent.....
9-6-2005 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olijfolie in een sauspan en sauteer de ui, bleekselder en knoflook tot het ...... 100 ml witte wijn 50 ml pernod 3 eetlepels olijfolie 1 uin, gehakt 2 takken bleekselde.....
25-5-2005 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 54 keer - Voorgerecht - Frankrijk - Gewoon alle ingrediëntenvoor de vinegraitte bij elkaar en opkloppen. Smeer de gefilee...... 600 gr gerookte zalm (b.v: Schotse) olijfolie balsamico citroensap azijn honing zout.....
25-5-2005 - Bezocht: 72 keer - Doorgestuurd: 235 keer - Voorgerecht - Frankrijk - 1. Zet de oven op 180C. 2. Ontdooi de scampis, pel ze en verwijder eventueel de zwar...... 1 pak scampi’s, ongeveer 28 stuks 100 gr boter 200 ml olijfolie 8 teentjes knoflook, ge.....
2-5-2005 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 64 keer - Hoofdgerecht - Italie - Voorbereiding: Haal de sperziebonen en de sugarsnaps/peultjes af. Verdeel de broccol...... 150 gr. sperziebonen 150 gr. sugarsnaps of peultjes 200gr. broccoli 2 bosuitjes 2 teen.....
19-3-2005 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 67 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Verhit een pan goed heet, voeg de mosselen toe, daar bovenop de lenteui, gember, knof...... Ca. 2 kg mosselen, goed schoongemaakt enzo 2 el fijngehakte verse gember 3 lenteuitjes, .....
8-1-2005 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Snijd de ui en de kruiden fijn. Houd een klein beetje van de kruiden apart en doe de ...... 1 stuk dikke tonijn van ca. 300 gram 450 gram krieltjes (zo'n zak voorgekookte) 1 bosje .....
13-5-2004 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Japan - Meng soja, knoflook, sake en mirin. Marineer de vis hierin. Verwarm de bbq of gril...... 6 zwaardvis steaks, ca 2,5 cm dik 4 teentjes knoflook, geperst ca. 4 cm gember, geraspt .....
27-4-2004 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Pel en snipper de sjalotten. Wrijf de tomaten met het vocht door een zeef. Snijd de v...... 9 sjalotten 1 blik gepelde tomaten (400 gr.) 500 gr. Tilapiafilet 2 eetlepels citroens.....
27-4-2004 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de vis af, dep ze droog met keukenpapier en...... 4 kabeljauwfilets á 150 gr. Peper en zout 125 ml. Witte wijn 6-8 kleine tomaten 500 gr.....
26-4-2004 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Bijgerecht - Spanje - ♦Maak de aïoli 2 dagen van te voren : pers de knoflook, meng met wat zeezout to...... •85 gr. boter •2 el olijfolie •8 grote jumbo- of tijgergarnalen •1 tl paprikapoeder •8.....