RECEPT TILAPIA MET GROENE GROENTE

Vis gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 150 gr. sperziebonen
  • 150 gr. sugarsnaps of peultjes
  • 200gr. broccoli
  • 2 bosuitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 16 groene olijven zonder pit
  • 500 gr. tilapiafilet
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. balsamicoazijn
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden (vers of diepvries)
  • zout, peper

Bereiding

Voorbereiding:
Haal de sperziebonen en de sugarsnaps/peultjes af. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de groente in 4 minuten beetgaar, giet ze af en spoeler koud water over. Snij de bosiutjes in schuine stukken van 3 cm. Pel de teentjes knoflook en snij ze in plakjes. Halveer de olijven. Snij de tilapiafilet in brede repen.

Bereiding:
Verhit de olie in de wok, bak de knoflook 1 minuut, schep de tilapia erdoor en roerbak op hoog vuur 4 à 5 minuten.
Schep de groente erdoor met de bosui, olijven, balsamicoazijn, peper, zout en Italiaanse kruiden.
Verwarm nog 2 tot 3 minuten op getemperd vuur.

Lekker met pasta of ciabattabrood

Recept 1 keer bezocht en 64 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Dit is voor wat ons betreft een absolute aanrader! Heerlijk! Tip: snijd de visrepen extra breed, want tijdens het wokken vallen ze gemakkelijk uit elkaar. Echt een lekker recept!

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Heb de azijn weggelaten maar een scheutje Thaise
vissaus en een paar eetlepels cocosmelk toegevoegd.Heerlijk!