RECEPT GESAUTEERDE MOSSELTJES MET PERNOD

mosselen met pernod.

Vis gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 100 ml witte wijn
  • 50 ml pernod
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 uin, gehakt
  • 2 takken bleekselde, gehakt
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 pruimtomaten, ontzaad, in blokjes gesn
  • Zout & peper
  • Beetje safraan
  • Verse peterselie
  • 1 kilo mosselen
  • beetje cayennepeper indien pikant

Bereiding

Verhit de olijfolie in een sauspan en sauteer de ui, bleekselder en knoflook tot het transporant is. Voeg zout en peper kook 5 tot 10 minuten of totdat de saus begint in te dikken. Voeg nu wijn, saffraan, tomaten en pernod en kook 10 minuten. Voeg de mosselen, dek af en kook totdat ze openen, ongeveer 5 minuten. Voeg de peterselie vlak voor het opdienen. Serveer dit met verse knoflookbrood.

Recept 6 keer bezocht en 14 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!