RECEPT CARPACCIO VAN GEROOKTE ZALM

Carpaccio van gerookte zalm met een vinegraitte

Vis gerecht uit Frankrijk voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 600 gr gerookte zalm (b.v: Schotse)
  • olijfolie
  • balsamico
  • citroensap
  • azijn
  • honing
  • zout en peper
  • witte fijne suiker

Bereiding

Gewoon alle ingrediëntenvoor de vinegraitte bij elkaar en opkloppen. Smeer de gefileerde gerookte zalm in met de ve-inegraitte....Mmmmmhhh...lekker fris en pittig. Heerlijk als voorgerecht.

Lekker met vers zwart brood en minarine.

Ook lekker als hapje met blini's of biscuitjes.



Variatie tip 1:
Ook lekker als hapje met blini's of biscuitjes.


Recept 7 keer bezocht en 54 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Houdt de vuistregel aan 1 deel azijn en 2-3 delen olie, afhankelijk van de azijn, bij bijvoorbeeld goede balsamico gebruik ik minder olie.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Lekker idee als voorgerechtje maar het zou fijn zijn als bij de omschrijving staat hoeveel je erin moet doen van alles.