nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE23-8-2000 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Neem een grote braadpan, verhit de olijfolie en bak de ontbijtspek uit. Doe vervolgen...... 1 kg sukadelapjes in grote blokken 100 gr ontbijtspek, fijngesneden 3 eetl olijfolie 3 .....
10-8-2000 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Verhit de azijn, met de knoflook, sjalot,peperkorrels en laurier in een pan en reduce...... 1 tl gehakte rozemarijn 150 gr. gehakte sjalot 1 teentje knoflook, geperst 100 ml koksr.....
2-8-2000 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 23 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Snijd de knoflook fijn en stamp het met wat zout erbij nog fijner. Roer er de eierdoo...... Voor ongeveer 5 dl 4-6 knoflooktenen (maar u mag natuurlijk meer gebruiken) een mesp.....
2-8-2000 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Alle ingredienten fijnmaken in keukenmachine, behalve de olie. Die als laatste toevoe...... 0,5 dl rode wijnazijn 1 el knoflook, gehakt 1 tl gehakte sjalotjes 2 el gehakte basi.....
2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Halveer de preien in de lengte en snijd de helften in smalle halvemaantjes. Breng de ...... 4 moten botervis, 1,5 cm dik zout en versgemalen peper 2 preien (alleen het witte en lic.....
2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Salade gerechten - De dressing Meng alle ingredienten voor de dressing behalve de olie en de par...... Kruiden-Mosterd Vinaigrette 1 tl fijngesneden knoflook 2 tl fijngesneden sjalot.....
2-8-2000 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Combineer basilicum/peterselie met de walnoten, mosterd en knoflook. (Liefst in een k...... 1/2 kopje verse basilicum of peterselie 1/2 kopje walnoten, gehakt 2 el Dijon mosterd .....
2-8-2000 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Hoofdgerecht - Gevogelte gerechten - Houd 2 teentjes knoflook apart en doe de rest in een pan kokend water. Schep ze na ee...... 3 bolletjes knoflook (ong. 35 teentjes) 1 tot 1 1/2 kilo braadkuiken 175 gr roomkaas o.....
2-8-2000 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Saus In steelpannetje sjalotjes (en eventueel knoflook) fruiten in wat boter,...... Saus 1/2 l rode wijn 1/4 liter runderbouillon 5 sjalotjes gehakt 2 tl verse .....
2-8-2000 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - In hoge steelpan 1 theelepel boter en honing ca. 1 minuut zachtjes verwarmen. Port er...... 125 g boter of margarine, 1 theelepel vloeibare honing, 1 dl rode port, 2 ½ dl rode .....
2-8-2000 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Voorgerecht - Salade gerechten - Laat de prei supergaar stomen, kruiden met peper en zout en laat nog wat stoven in ee...... 6 preistaven, 4 schijfjes ganzenleverpastei, 4 eetl. olijfolie, boter, 1 sjalot, .....
2-8-2000 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Oven voorverwarmen op 180 'C. Voor kruidenkorst broodkruim, peterselie, dille en drag...... 4 stukken zalmfilet á 150 g zout, peper 1 eidooier, losgeklopt 1-2 el olie voor de.....
2-8-2000 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Combineer marinade en vlees in een plastic zak of schaal. Enkele uren marineren in de...... Marinade 0,5 dl olijfolie 1 el citroensap 4 teentjes knoflook, gehakt 4 .....
2-8-2000 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 19 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Marineer de varkenshaas minstens 4 uur in de olijfolie, rozemarijn, peper, olie en zo...... 2 grote varkenshaasjes 10 teentjes knoflook (in stukjes gesneden) 2 el rozemarijn 2 .....
2-8-2000 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Combineer de eerste 5 ingredienten in een sauspan. Reduceren tot de helft, voeg daarn...... 2,5 dl droge witte wijn 6 sjalotjes gehakt 1/2 tl gedroogde tijm 2 teentjes knoflook.....