RECEPT ROZEMARIJNSAUS

Recept voor rozemarijnsaus, lekker bij een biefstukje of ander vlees.

Saus gerecht uit Frankrijk , geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 tl gehakte rozemarijn
  • 150 gr. gehakte sjalot
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 100 ml koksroom
  • 50 ml witte wijnazijn
  • 2 laurierblaadjes
  • 150 gr. ongezouten, koude boter
  • 150 gr. ontbijtspek/bacon
  • 3 peperkorrels

Bereiding

Verhit de azijn, met de knoflook, sjalot,peperkorrels en laurier in een pan en reduceer tot de helft. Voeg de room toe en breng aan de kook. Voeg de gehakte rozemarijn toe.

Snij de bacon in dunne reepjes en bak tot krokant. Meng de saus met de bacon. Haal de saus van het vuur en klop de boter er door.

Recept 13 keer bezocht en 22 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 9 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Oh, ik vind het zoooooo lekker!!
Ik lust er wel pap van....

Luv ya, moi