nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE26-4-2002 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - India - wok pannetje Kook de rijst. Verhit de olie in de wok en fruit de ui. Als die gla...... ROERGEBAKKEN TOFU MET SOJA EN GROENTEN voor 2 personen vegetarisch en veganistisch 100 .....
28-8-2002 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Hoofdgerecht - Italie - Erwtjes doppen en koken in weinig water. Laten afkoelen. Quorn/tofu 5 min. op hoog ...... ROMEINSE SALADE MET ERWTJES vegetarisch, veganistisch ½ krop ijsbergsla 1 doosje quo.....
10-9-2002 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Bijgerecht - Amerika - Oven voorverwarmen op 180C. Aardappels in geoliede ovenschaal doen. Room mengen...... 5 grote aardappels (ca. 2kg samen), in stukjes van ca. 1,5 cm. 4 dl room 6 zongedrooge t.....
27-6-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Italie - Hak de spareribs zonodig in de lengte in tweeën, of vraag de slager dat te doen. Braa...... 750 gr spareribs 150 gr gezeefde tomaten uit een pak 1 eetl tomatenpuree 2 tenen knoflo.....
19-3-2007 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Suriname - Maak een deeg van het water en het meel en laat het rijzen, eventueel insmeren met wa...... 1 kg. zelfrijzend bakmeel ca. 750 ml. water ca. 250 gr. gele (split) erwten 2 teentjes .....
10-8-2000 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Verhit de azijn, met de knoflook, sjalot,peperkorrels en laurier in een pan en reduce...... 1 tl gehakte rozemarijn 150 gr. gehakte sjalot 1 teentje knoflook, geperst 100 ml koksr.....
30-1-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verhit de boter in een grote braadpan en bak het vlees aan alle kanten bruin. Doe de ...... 500 gram stoofvlees, in blokjes 12-16 sjalotten, geschild en heel 2 teentjes knoflook, g.....
27-2-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Bijgerecht - Vietnam - Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hierin het vlees 20 min...... Vlees en marinade: 500 gram biefstuk, in dobbelstenen 1 klein ei 1 el arachideolie 1 e.....
25-7-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Voor de saus Doe alle ingredienten in de keukenmachine en mix tot goed gemeng...... 1 entrecote aan het stuk van ca. 600 gram 4 dl port 2 rode uien, julienne gesneden 2 el.....
24-11-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kook het vlees in ruim water met een theelepel zout tot het net gaar is, ca. 90 minut...... 300 gram hacheevlees 5 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 1 groene paprika, in blokjes.....
15-11-2007 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Kook de blokjes vlees in ruim water met zout een half uur. Giet ze af, maar bewaar 20...... 500 gram sukadelappen, in blokjes 2 uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, gesnipperd 2 gro.....
18-3-2001 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Japan - Knoflook uitpersen en mengen met andere saus ingredienten. Lente ui in stukjes van...... 4 biefstukjes 1 aardappel 20 gram wakame zeewier 1 lenteui zout en peper nar smaak ol.....
1-12-2000 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - China - Oven voorverwarmen op 200 C. Vet van vlees af snijden. Mosterd en zout mengen. Vl...... 1 kg rundvlees, mals 2 el mosterdpoeder 1/2 tl zout 1 tl sesamolie 250 gr. champig.....
26-10-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Bijgerecht - Japan - Verhit de oven voor op 250 C. Wrijf het vlees in met olie and kruid met de peper. Sch...... ca. 900 gram mals rundvlees (ossehaas o.i.d.) 1 el olie 1/4 tl grof gemalen peper 0,8 d.....
23-8-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Neem een grote braadpan, verhit de olijfolie en bak de ontbijtspek uit. Doe vervolgen...... 1 kg sukadelapjes in grote blokken 100 gr ontbijtspek, fijngesneden 3 eetl olijfolie 3 .....
<< .... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 .... >>
Home