RECEPT RUNDVLEES MET KNOFLOOK SOJASAUS

Vlees gerecht uit Japan voor 4 personen

Ingredienten

  • 4 biefstukjes
  • 1 aardappel
  • 20 gram wakame zeewier
  • 1 lenteui
  • zout en peper nar smaak
  • olie
  • Knoflook soja-saus
  • 1 el gehakte knoflook
  • 2 el honing
  • 3 el sake
  • 3 el mirin
  • 3 el sojasaus

Bereiding

Knoflook uitpersen en mengen met andere saus ingredienten.

Lente ui in stukjes van 1 cm snijden. Wakame wellen in water en in stukjes snijden. Aardappel schillen en julienne snijden.

Aardappel frituren. Vlees met zout en peper bestrooien. Olie verhitten en het vlees vlug dichtschroeien. Van het vuur halen en uit de pan nemen en in blokjes snijden.
In dezelfde pan de wakame roerbakken en uit de pan nemen, knoflook-sojasaus toevoegen, als het begint te verdampen het vlees en de lenteui toevoegen en nog snel even roerbakken.

Recept 2 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!