RECEPT YAKICHIRI ROLLETJES

Vlees gerecht uit Japan voor 4 personen

Ingredienten

  • 300 gram flinterdunne entrecote
  • 1 ui
  • 1 selderijstengel
  • 1 handje vol spinazie
  • 1 prei
  • zout en peper naar smaak
  • Sesamdipsaus
  • 6 el sesampasta (tahin)
  • 1,5 dl dashi
  • 1 dl sake
  • 1 el azijn
  • 2 el sojasaus
  • 1 el lichte sojasaus
  • 4 el suiker
  • shishimi togarashi naar smaak

Bereiding

Bestrooi het vlees met zout en peper. Snij de ui fijn met de selderij. Snij de spinazie grof en julienne de prei. Mix alle ingredienten voor de saus.

Verhit de olie en bak de ui en selderij. Voeg dan de spinazie toe. Breng op smaak met zout en neem uit de pan.

Bak het vlees snel aan beide kanten en neem uit de pan, beleg het vlees met de groenten en rol op.

Serveer met de saus.

Recept 1 keer bezocht en 11 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!