RECEPT RUNDVLEES IN LIMOENSAUS

Pittig en fris

Vlees gerecht uit Vietnam voor 4 personen

Ingredienten

  • Vlees en marinade:
  • 500 gram biefstuk, in dobbelstenen
  • 1 klein ei
  • 1 el arachideolie
  • 1 el maïzena
  • zout en peper
  • verder:
  • 1 el arachideolie
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 el vissaus
  • sap van 1 grote limoen
  • 2 rode Spaanse pepers, gehakt
  • 2 lente-uien, in ringetjes
  • 2 tl maïzena vermengd met 1 el water
  • zout en peper
  • 2 el verse koriander, gehakt

Bereiding

Roer de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hierin het vlees 20 minuten.

Verhit de olie op hoog vuur in een wok en roerbak het vlees ca. 2 minuten. Voeg de knoflook toe en bak deze 30 seconden mee. Doe de vissaus, het limoensap, de Spaanse pepers en de lente-uien erbij, zet het vuur iets lager en roerbak het geheel 3 minuten. Voeg als laatste het maïzenapapje en peper en zout naar smaak toe en roerbak nog eens 1 minuut. Garneer met de koriander en serveer met basmati- of jasmijnrijst.

Recept 14 keer bezocht en 26 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!