nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE7-6-2007 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Smelt de boter op middelhoog vuur en fruit de sjalot tot mooi zacht geworden, voeg da...... 2 flinke el dijonnaise 1 sjalot, gesnipperd 1 tl boter 1 dl kippenbouillon 1 dl room.....
23-12-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid de konijnenbouten met zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak de b...... 1 kilo konijnenbouten 1 ui, gesnipperd 50 gram roomboter 3 el olie 300 ml droge witte .....
28-11-2006 - Bezocht: 34 keer - Doorgestuurd: 212 keer - Voorgerecht - Turkije - Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de b...... 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 1 aardappel, geschild en i.....
29-10-2006 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Bijgerecht - Polen - De kool (witte en zuurkool) goed koken. Het vlees braden. De paddestoelen koken (ik g...... 1 kg zuurkool, 1 kg witte kool (zoet), 1 kg vlees (gemengd spek, varkensvlees, worst (het .....
15-10-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 69 keer - Bijgerecht - Marokko - Meng de ui, knoflook, eieren, zout en peper, kurkuma, 1 snufje kaneel en peterselie d...... 1 kilo aardappels, geschild, gekookt en fijngeprakt 1 ui, geraspt 2 teentjes knoflook, g.....
14-10-2006 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 34 keer - Bijgerecht - Turkije - Maal de kipfilets fijn in de blender en meng er het broodkruim en de kruiden doorheen...... 600 gram kipfilet broodkruim van 2 sneetjes volkorenbrood 2 eieren zout en peper 1-2 t.....
4-10-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kook de kip in ruim water met zout een half uur. Haal uit het water en laat afkoelen....... 1 kip 1/2 tl gemalen laurier 1 tl gedroogde rode peper (pul biber) 4 el olijfolie extra.....
1-10-2006 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Voorgerecht - Turkije - Breng in een grote pan de bouillon aan de kook en voeg de kipfilet en de rijst toe. K...... 1500 ml kippenbouillon 300 gram kipfilet, in stukjes 125 gram rijst zout en peper 4 ei.....
15-9-2006 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 47 keer - Hoofdgerecht - Suriname - Kook spaghetti gaar volgens verpakking. Bak de kouseband, lenteui, trassi, laos en ge...... half pak dunne spaghetti 1 stukje trassi gekruimeld 2 flinke tenen knoflook, geperst, ra.....
30-8-2006 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verhit de olie in een braadpan en bak de saucijsjes ca. 15 minuten met het deksel sch...... 2 el olijfolie 400 gram saucijsjes 200 gram chorizo, in blokjes 2 grote uien, in dunne .....
28-8-2006 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 65 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de olie in een pan en voeg de spekblokjes toe. Bak ze ca. 5 minuten tot het ve...... 1 el olie 200 gram magere spekblokjes 1 kleine ui, gesnipperd 500 gram sperziebonen, ge.....
23-8-2006 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Kruid de varkensfilet met zout en peper. Smelt de margarine in een pan en bak de var...... 2 varkenshaasjes (350 gr) 3 perssinaasappels 1 a 2 dl droge sherry (naar smaak) 1,5 dl .....
16-8-2006 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 46 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Olie en boter in de pan verwarmen en de knoflook en sjalotten ongeveer 10 minuten fru...... 1 scharrelkip van ongeveer 1,5 kilo, in 8 stukken, bestrooid met zout en peper 1 soeplepe.....
16-8-2006 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 20 keer - Hoofdgerecht - Italie - De oven voorverwarmen op 180 graden. De kip royaal met zout en peper bestrooien en he...... 1 scharrelkip van ongeveer 1,5 kilo zout zwarte peper uit de molen 2 kleine citroene.....
13-8-2006 - Bezocht: 65 keer - Doorgestuurd: 80 keer - Bijgerecht - China - Snijd het onderste gedeelte van de stronk van de paksoi af en snijd vervolgens de ste...... 1 flinke struik paksoi 50 ml kippenbouillon 2 el oestersaus 2 el lichte Chinese sojasau.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >>
Home