nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE9-2-2007 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Verhit de wok en voeg wat olie toe. Tot bijna walmend, bak dan het vlees tot het dich...... 1 biefstukje (kan ook met ander vlees gemaakt worden), in blokjes 1 el zwarte bonen saus .....
23-12-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid de konijnenbouten met zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak de b...... 1 kilo konijnenbouten 1 ui, gesnipperd 50 gram roomboter 3 el olie 300 ml droge witte .....
6-12-2006 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - De bouten 24 uur in een marinade zetten van: rode wijn met selderij, peterselie, ui, ...... p.p. 1 hazebout rode wijn winterwortel selderij (bosje) peterselie (bosje) citroen 3.....
24-11-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Kook het vlees in ruim water met een theelepel zout tot het net gaar is, ca. 90 minut...... 300 gram hacheevlees 5 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 1 groene paprika, in blokjes.....
17-11-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 48 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Maak een bechamelsaus: smelt 2 eetlepels boter in een steelpannetje en fruit daarin d...... 1 kg aardappels, geschild en in dunne plakken 2 uien, in dunne ringen 250 gram bacon, in.....
6-11-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Giet het weekwater van de bonen af en breng een pan vers water aan de kook. Voeg de b...... 400 gram gedroogde witte bonen, 12 uur geweekt 50 gram boter of 4 el olijfolie 500 gram .....
1-10-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 26 keer - Hoofdgerecht - Bulgarije - Verhit de olie in een braadpan en fruit daarin de uien tot ze wat bruin beginnen te z...... 4 el zonnebloemolie 2 grote uien, gesnipperd 5 teentjes knoflook, gesnipperd 800 gram s.....
26-9-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Week het broodkruim in de melk. Meng het vervolgens met het ei en de kruiden door het...... 500 gram rundergehakt broodkruim van 2 sneetjes volkorenbrood 3 el melk 1 ei 2 el vers.....
22-9-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 74 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Roer een marinade van de olijfolie, de geraspte ui en alle kruiden en marineer hierin...... 5 el olijfolie 500 gram ontbeende lamsbout, in blokjes 2 grote uien, 1 geraspt en 1 in r.....
22-9-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - China - Wrijf hier het vlees in met de kruiden en gembersiroop en laat eventjes staan. Maak d...... 2 teentjes knoflook, gehakt 4 sjalotjes, gehakt bakje champignons (kastanje of oesterzwa.....
30-8-2006 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 33 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verhit de olie in een braadpan en bak de saucijsjes ca. 15 minuten met het deksel sch...... 2 el olijfolie 400 gram saucijsjes 200 gram chorizo, in blokjes 2 grote uien, in dunne .....
23-8-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 58 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Kruid de varkensfilet met zout en peper. Smelt de margarine in een pan en bak de var...... 2 varkenshaasjes (350 gr) 3 perssinaasappels 1 a 2 dl droge sherry (naar smaak) 1,5 dl .....
3-8-2006 - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - China - Stamp de knoflook fijn in een vijzel. Maak een papje van ketjap, knoflook, Chinese po...... 500 gram varkenslappen in één stuk 4 teentjes knoflook 1 1/2 dl zoete ketjap (ketjap man.....
30-7-2006 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Midden Oosten - Verwarm de oven voor op 200 graden. Prik de aardappels hier en daar in met een vork, ...... 4 grote aardappels met gave schil, schoongeschrobd 1 el maïzena 500 ml Turkse of Griekse.....
30-6-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Snij het hoedje van de Romatomaten en hol ze uit met behulp van een lepeltje. Snij ee...... 12 roma of pruimtomaten 500 gr kippengehakt Bosje verse kruiden naar keuze 1 rode of gr.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home