Vlees gerechten

Carpaccio con Rucola

2-8-2000 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 38 keer - Voorgerecht - Italie - Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Leg de plakjes vlees dakpansgewijs op de b...... 600 g entrecote, iets dikker gesneden dan voor carpaccio 2 el olijfolie 2 teentjes kno.....

Chili de patatas

2-8-2000 - Bezocht: 40 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Mexico - Vlees in blokjes snijden van ca. 2 cm. Omschudden met bloem. Uien en knoflook pellen ...... 800 g schouderkarbonades zonder bot, 2 eetlepels bloem, 2 uien, 4 teentjes knoflook,.....

Dijon Pesto Steak

2-8-2000 - Bezocht: 64 keer - Doorgestuurd: 71 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Combineer basilicum/peterselie met de walnoten, mosterd en knoflook. (Liefst in een k...... 1/2 kopje verse basilicum of peterselie 1/2 kopje walnoten, gehakt 2 el Dijon mosterd .....

Entrecote a la Marco

2-8-2000 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Knoflook en spaanse peper even aanbakken in een wok in wat olie. Uit de pan nemen. ...... 1 entrecote a 200 gram (kan ook met Tonijnbiefstuk) 2 teentjes knoflook, gehakt 1/2 sp.....

Entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus

2-8-2000 - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Saus In steelpannetje sjalotjes (en eventueel knoflook) fruiten in wat boter,...... Saus 1/2 l rode wijn 1/4 liter runderbouillon 5 sjalotjes gehakt 2 tl verse .....

Entrecote met ui en peterselie in rode wijnsaus

2-8-2000 - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - In hoge steelpan 1 theelepel boter en honing ca. 1 minuut zachtjes verwarmen. Port er...... 125 g boter of margarine, 1 theelepel vloeibare honing, 1 dl rode port, 2 ½ dl rode .....

Gegrillde koteletjes met knoflook aardappelpuree en gegrillde groenten

2-8-2000 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Combineer marinade en vlees in een plastic zak of schaal. Enkele uren marineren in de...... Marinade 0,5 dl olijfolie 1 el citroensap 4 teentjes knoflook, gehakt 4 .....

Gegrillde varkenshaas met knoflook en rozemarijn

2-8-2000 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Marineer de varkenshaas minstens 4 uur in de olijfolie, rozemarijn, peper, olie en zo...... 2 grote varkenshaasjes 10 teentjes knoflook (in stukjes gesneden) 2 el rozemarijn 2 .....

Geroosterde knoflook en sjalot met Entrecote

2-8-2000 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Combineer de eerste 5 ingredienten in een sauspan. Reduceren tot de helft, voeg daarn...... 2,5 dl droge witte wijn 6 sjalotjes gehakt 1/2 tl gedroogde tijm 2 teentjes knoflook.....

Gyros

2-8-2000 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 40 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Bak de ui en knoflook in een licht ingevette braadpan. Bak deze boven een laag vuur t...... 1/2 kop fijngehakte ui 1 fijngehakt teentje knoflook 225 gram lamsvlees, in stukken (r.....

Kalfsoester met paddestoelen

2-8-2000 - Bezocht: 42 keer - Doorgestuurd: 168 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Ui pellen en snipper...... 1 doosje paddestoelenmelange (200 g, AH), 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode Spaanse pep.....

Kofte

2-8-2000 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 50 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Vermeng de zeer fijngesnipperde uien, 2 teentjes geperste knoflook, de gehakte peters...... 500 gr runder- of lamsgehakt 2 uien 2 teentjes knoflook bosje peterselie Turkse ko.....

Lamsbout met knoflook en rozemarijn

2-8-2000 - Bezocht: 61 keer - Doorgestuurd: 361 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Oven voorverwarmen op 240 C. Lamsbout op 12 plaatsen ondiep insnijden en daarin plakj...... 1 lamsbout van 2 kg. Ontbeend 5 teentjes knoflook, in plakjes 12 toefjes rozemarijn .....

Lamskoteletjes met krieltjes en broccoli

2-8-2000 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt boter en olie in een pan. Bak de aardappeltje...... zakje geraspte kaas (Old Amsterdam) 500 gr mini-krieltjes 750 gr. lamskoteletten 3 el m.....

Lamskoteletjes met mosterdjus

2-8-2000 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - In steelpan fond, cognac en Dijonmosterd op hoog vuur in ca. 10 minuten inkoken tot c...... 2 dl vleesfond 3 eetlepels cognac, 1 theelepel Dijonmosterd, 75 g boter of margarine.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> 
Home