aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE2-8-2000 - Bezocht: 36 keer - Doorgestuurd: 38 keer - Voorgerecht - Italie - Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Leg de plakjes vlees dakpansgewijs op de b...... 600 g entrecote, iets dikker gesneden dan voor carpaccio 2 el olijfolie 2 teentjes kno.....
2-8-2000 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Hoofdgerecht - Mexico - Vlees in blokjes snijden van ca. 2 cm. Omschudden met bloem. Uien en knoflook pellen ...... 800 g schouderkarbonades zonder bot, 2 eetlepels bloem, 2 uien, 4 teentjes knoflook,.....
2-8-2000 - Bezocht: 49 keer - Doorgestuurd: 71 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Combineer basilicum/peterselie met de walnoten, mosterd en knoflook. (Liefst in een k...... 1/2 kopje verse basilicum of peterselie 1/2 kopje walnoten, gehakt 2 el Dijon mosterd .....
2-8-2000 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Knoflook en spaanse peper even aanbakken in een wok in wat olie. Uit de pan nemen. ...... 1 entrecote a 200 gram (kan ook met Tonijnbiefstuk) 2 teentjes knoflook, gehakt 1/2 sp.....
2-8-2000 - Bezocht: 38 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Saus
In steelpannetje sjalotjes (en eventueel knoflook) fruiten in wat boter,...... Saus
1/2 l rode wijn
1/4 liter runderbouillon
5 sjalotjes gehakt
2 tl verse .....
2-8-2000 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - In hoge steelpan 1 theelepel boter en honing ca. 1 minuut zachtjes verwarmen. Port er...... 125 g boter of margarine, 1 theelepel vloeibare honing, 1 dl rode port, 2 ½ dl rode .....
2-8-2000 - Bezocht: 40 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Combineer marinade en vlees in een plastic zak of schaal. Enkele uren marineren in de...... Marinade 0,5 dl olijfolie 1 el citroensap 4 teentjes knoflook, gehakt 4 .....
2-8-2000 - Bezocht: 43 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Marineer de varkenshaas minstens 4 uur in de olijfolie, rozemarijn, peper, olie en zo...... 2 grote varkenshaasjes 10 teentjes knoflook (in stukjes gesneden) 2 el rozemarijn 2 .....
2-8-2000 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Combineer de eerste 5 ingredienten in een sauspan. Reduceren tot de helft, voeg daarn...... 2,5 dl droge witte wijn 6 sjalotjes gehakt 1/2 tl gedroogde tijm 2 teentjes knoflook.....
2-8-2000 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 40 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Bak de ui en knoflook in een licht ingevette braadpan. Bak deze boven een laag vuur t...... 1/2 kop fijngehakte ui 1 fijngehakt teentje knoflook 225 gram lamsvlees, in stukken (r.....
2-8-2000 - Bezocht: 41 keer - Doorgestuurd: 168 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Ui pellen en snipper...... 1 doosje paddestoelenmelange (200 g, AH), 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode Spaanse pep.....
2-8-2000 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 50 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Vermeng de zeer fijngesnipperde uien, 2 teentjes geperste knoflook, de gehakte peters...... 500 gr runder- of lamsgehakt 2 uien 2 teentjes knoflook bosje peterselie Turkse ko.....
2-8-2000 - Bezocht: 73 keer - Doorgestuurd: 361 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Oven voorverwarmen op 240 C. Lamsbout op 12 plaatsen ondiep insnijden en daarin plakj...... 1 lamsbout van 2 kg. Ontbeend 5 teentjes knoflook, in plakjes 12 toefjes rozemarijn .....
2-8-2000 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt boter en olie in een pan. Bak de aardappeltje...... zakje geraspte kaas (Old Amsterdam) 500 gr mini-krieltjes 750 gr. lamskoteletten 3 el m.....
2-8-2000 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - In steelpan fond, cognac en Dijonmosterd op hoog vuur in ca. 10 minuten inkoken tot c...... 2 dl vleesfond 3 eetlepels cognac, 1 theelepel Dijonmosterd, 75 g boter of margarine.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home