aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE19-4-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de helft van de boter. Kruid de vis met cajunkruiden en schrooi dicht in de he...... 100 gram geklaarde boter 200 gram Tonijnfilet (een dik stuk) 2-3 el cajunkruiden (of Bla.....
4-4-2001 - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Meng de rozemarijn, look en het pepertje met de olijfolie en het citroensap, en krui...... 3 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes gesneden 1 rood Spaans pepertje, zonder zaadjes.....
4-4-2001 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Japan - Voor de saus, verhit de sesamolie, als die heet genoeg is het pepertje toevoegen, vuu...... Saus 0,3 dl sesamolie 1 gedroogd pepertje gehakte knoflook 1/2 kopje sesamzaadj.....
18-3-2001 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Japan - Snijd de tonijn in blokjes van een 1/2 cm. pel de noflook. Verhit wat olie en roerbak...... 300 gram tonijn 4 teentjes knoflook 1/4 ui 1 lenteui 2 nori vellen olie om te bakken .....
14-2-2001 - Bezocht: 24 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Voor de saus Alle ingredienten mengen en eventueel wat dunner maken met water. Ba...... Voor de aioli 4 el mayonaise 1 el bruine suiker 1 el dijon mosterd 2-3 el sojas.....
22-1-2001 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - De knoflook in flinterdunne plakjes snijden en de filets ieder met 6 dunne plakjes kn...... 4 zeewolffilets of een andere stevige filet 2 tenen knoflook 1 dl. visfond 2 dl. droge .....
22-1-2001 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 217 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Voor de saus Mix alle ingredienten en laten rusten voor 20-30 minuten. ...... Thaise Citroen-Koriander Saus 1/2 rode paprika, fijngesneden 1/2 rode ui, fijngesneden .....
22-1-2001 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Zorg dat de mosselen goed schoon zijn Groenten fijnsneden Olie in een mosselpan v...... Ca 2 kg schoongemaakte mosselen wat sjalotten wat knoflook wat prei wat ui wat selder.....
1-1-2001 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 72 keer - Voorgerecht - Nederland - Gamba's pellen en op hoog vuur bakken, aan het einde een teentje knoflook erover uit ...... 3 el geconcentreerde tomatenroomsoep 3 el thaise chilisaus 1 1/2 dl koksroom zout en pe.....
12-10-2000 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Voorgerecht - Japan - Wrijf het stuk tonijn in met de grof gemalen peper. Verhit de pan voor en wrijf de...... 100 gram tonijn in een blokje van 2 cm hoog en 3 cm breed. Grof gemalen peper wat arachi.....
23-9-2000 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Japan - Snijd de ui doormidden en snijd in dunne reepjes door tegen de lagen in te snijden. I...... 300 gram tonijnfilet aan 1 stuk zout naar smaak olie Knoflook-Miso 3 teentjes.....
8-9-2000 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Kook de aardappelparten net gaar. Maak van de knoflook een pasta en bestrooi met z...... 4 tonijnsteaks a 175 gr. 4 grote rode aardappels, in grove stukken gesneden met goed scho.....
26-8-2000 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Doe de ingrediënten van de baskische saus in een schaal van 1,5 l en laat 6 min koken...... BASKISCHE SAUS : 1 paprika (liefst rode )in stukjes gesneden 2 tomaten in stukjes gesned.....
2-8-2000 - Bezocht: 45 keer - Doorgestuurd: 44 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Halveer de preien in de lengte en snijd de helften in smalle halvemaantjes. Breng de ...... 4 moten botervis, 1,5 cm dik zout en versgemalen peper 2 preien (alleen het witte en lic.....
2-8-2000 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - China - Zalm Oven voorverwarmen, 180 C. Sjalotje en knoflook aanzweten in olie. Honin...... Voor de zalm 2 zalmfilets met vel 4 el honing 3 el azijn chilivlokken teen.....