Vis gerechten

In de pan gebakken Tonijn met groenten en knoflookbouillon

19-4-2001 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Bijgerecht - Amerika - Verhit de helft van de boter. Kruid de vis met cajunkruiden en schrooi dicht in de he...... 100 gram geklaarde boter 200 gram Tonijnfilet (een dik stuk) 2-3 el cajunkruiden (of Bla.....

Garnalen courgette schotel

4-4-2001 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 30 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Meng de rozemarijn, look en het pepertje met de olijfolie en het citroensap, en krui...... 3 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes gesneden 1 rood Spaans pepertje, zonder zaadjes.....

Gegrillde vis met sesamsaus

4-4-2001 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 7 keer - Hoofdgerecht - Japan - Voor de saus, verhit de sesamolie, als die heet genoeg is het pepertje toevoegen, vuu...... Saus 0,3 dl sesamolie 1 gedroogd pepertje gehakte knoflook 1/2 kopje sesamzaadj.....

Tonijn met gebakken knoflook

18-3-2001 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Japan - Snijd de tonijn in blokjes van een 1/2 cm. pel de noflook. Verhit wat olie en roerbak...... 300 gram tonijn 4 teentjes knoflook 1/4 ui 1 lenteui 2 nori vellen olie om te bakken .....

Dichtgeschroeide Tonijn met Cantonese Aioli

14-2-2001 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Bijgerecht - Amerika - Voor de saus Alle ingredienten mengen en eventueel wat dunner maken met water. Ba...... Voor de aioli 4 el mayonaise 1 el bruine suiker 1 el dijon mosterd 2-3 el sojas.....

Gegrilde Zeewolffilet met knoflook

22-1-2001 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - De knoflook in flinterdunne plakjes snijden en de filets ieder met 6 dunne plakjes kn...... 4 zeewolffilets of een andere stevige filet 2 tenen knoflook 1 dl. visfond 2 dl. droge .....

Knoflook Garnalen met Thaise Citroen Koriandersaus

22-1-2001 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 217 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Voor de saus Mix alle ingredienten en laten rusten voor 20-30 minuten. ...... Thaise Citroen-Koriander Saus 1/2 rode paprika, fijngesneden 1/2 rode ui, fijngesneden .....

Mosselen op zijn

22-1-2001 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Zorg dat de mosselen goed schoon zijn Groenten fijnsneden Olie in een mosselpan v...... Ca 2 kg schoongemaakte mosselen wat sjalotten wat knoflook wat prei wat ui wat selder.....

Gambas in Pikante Saus

1-1-2001 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 72 keer - Voorgerecht - Nederland - Gamba's pellen en op hoog vuur bakken, aan het einde een teentje knoflook erover uit ...... 3 el geconcentreerde tomatenroomsoep 3 el thaise chilisaus 1 1/2 dl koksroom zout en pe.....

Tonijn Tataki

12-10-2000 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Voorgerecht - Japan - Wrijf het stuk tonijn in met de grof gemalen peper. Verhit de pan voor en wrijf de...... 100 gram tonijn in een blokje van 2 cm hoog en 3 cm breed. Grof gemalen peper wat arachi.....

Tonijn met Knoflook Miso

23-9-2000 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Japan - Snijd de ui doormidden en snijd in dunne reepjes door tegen de lagen in te snijden. I...... 300 gram tonijnfilet aan 1 stuk zout naar smaak olie Knoflook-Miso 3 teentjes.....

Fish N Chips Nouveau

8-9-2000 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Kook de aardappelparten net gaar. Maak van de knoflook een pasta en bestrooi met z...... 4 tonijnsteaks a 175 gr. 4 grote rode aardappels, in grove stukken gesneden met goed scho.....

Kabeljauw op baskische wijze

26-8-2000 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Doe de ingrediënten van de baskische saus in een schaal van 1,5 l en laat 6 min koken...... BASKISCHE SAUS : 1 paprika (liefst rode )in stukjes gesneden 2 tomaten in stukjes gesned.....

Botervis met prei pestosaus

2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 44 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Halveer de preien in de lengte en snijd de helften in smalle halvemaantjes. Breng de ...... 4 moten botervis, 1,5 cm dik zout en versgemalen peper 2 preien (alleen het witte en lic.....

Chili geglazuurde zalmfilet met witte en wilde rijst en Tempura groenten

2-8-2000 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - China - Zalm Oven voorverwarmen, 180 C. Sjalotje en knoflook aanzweten in olie. Honin...... Voor de zalm 2 zalmfilets met vel 4 el honing 3 el azijn chilivlokken teen.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 >> 
Home