nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE22-12-2003 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 106 keer - Voorgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de scampi, geef met een scherp mesje een sneetj...... 20 grote scampi 2 vlees tomaten, ontveld, en in stukjes gesneden ½ dl. tomatensap olijf.....
30-3-2003 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Bijgerecht - Amerika - 1)Garnalen pellen; staarten laten zitten, zwarte darmkanalen verwijderen. Garnalen pl...... 1 kg grote, rauwe garnalen 1 middelgrote ui 1 eetlepel gehakte knoflook 2 theelepels fi.....
15-2-2003 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Maak een marinade door de azijn met de mosterd te mengen en hierin langzaam de olijfo...... 4 moten tonijn Marinade 3 el rodewijnazijn 2 tl mosterd 50 ml olijfolie 3 ge.....
15-2-2003 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Voorgerecht - Amerika - Maak een dressing van de dl olijfolie, citroensap en olijvenmengsel. Breng op smaak m...... 3 el citroensap 1 dl + 2 el olijfolie 0,5 dl olijven fijngehakte olijven 1 stuk tonij.....
15-2-2003 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Lunchgerecht - Amerika - Liefst bereiden op bbq, anders grillpan. Meng olie, citroensap en rozemarijn en la...... 6 el knoflookolie 2 el citroensap 4 tl gehakte rozemarijn ca. 250 gram tonijn, in dobbe.....
1-1-2003 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 66 keer - Hoofdgerecht - Japan - Maak de vis droog en kruid met peper en zout. Verhit de olie tot goed heet en bak ...... 175 gram tonijnsteak (dik stuk) 1 tl knoflook 1 el soja (japanse) 1/2 el sesamolie 3 c.....
19-11-2002 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Bijgerecht - Frankrijk - pel de garnalen, maar laat kop en staart eraan zitten. Verwijder het zwarte darmkanaa...... 8-10 groete rauwe garnalen 3 el olie 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groene peper.....
11-11-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 63 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Oven voorverwarmen op 200 graden. Kabeljauw droog deppen en bestrooien met bloem, ...... 4 kabeljauwfilets van ca. 150 gram p.st. 1/2 tl citroensap 2 el bloem 2 el boter 1 rod.....
2-10-2002 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 95 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de in niet te kleine stukken gesnede...... 400 g niet al te dunne visfilets ( bijv. kabeljauw of zeewolf ) circa 10 cherry tomaten .....
26-9-2002 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Wrijf de zalmfilets aan alle kanten in met persillade- en provençaalce kruiden, zout...... 4 x 200 gram zalmfilet zonder vel sap van 1 limoen 1 theelepel truffelolie, echte 3 eet.....
10-9-2002 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Oven voorverwarmen op 180C. Meng de pesto met het citroensap en de hot sauce. N...... 4 grote el pesto 2 el citroensap 1 tl hot sauce (tabasco oid) 4 visfilets (kabeljauw, r.....
26-6-2002 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit een pan met een beetje olijfolie, bak de plakjes spek krokant, schep ze uit de...... 1 recept Rode w.....
26-6-2002 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak de bbq klaar of verwarm de grill voor. Zet een pannetje op voor au-bain-marie...... 1 dl olijfolie 0,4 dl citroensap 2 el heet water 6 el gehakte peterselie 2 teentjes kn.....
10-6-2002 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 88 keer - Lunchgerecht - Japan - Mengel maken van geraspte gember, sojasaus, sesamolie en limoensap en pepertje. De...... Ca. 250 gram super verse tonijn wat sesamolie, om de vis in te wrijven wat sesamzaadjes .....
25-4-2002 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Belgie - - Hak de filet in kleine dobbelsteentjes en bewaar in de koelkast. - Schil de appel...... 8 kleine plakjes gerookte zalm 300 g zalmfilet 2 boscoopappelen 1 sjalot 1 bot biesloo.....