RECEPT TONIJN MET ZWARTE OLIJVEN DRESSING

Vis gerecht uit Amerika voor 6 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 3 el citroensap
  • 1 dl + 2 el olijfolie
  • 0,5 dl olijven fijngehakte olijven
  • 1 stuk tonijn van ca. 500 gram
  • wat bieslook

Bereiding

Maak een dressing van de dl olijfolie, citroensap en olijvenmengsel. Breng op smaak met peper en zout.

Kruid de tonijn met peper en zout, inwrijven met de 2 el olijfolie. Pan verhitten en de tonijn aan alle kanten dichtschroeien en ca. 10 minuten laten bakken, regelmatig draaien. Dan ca. 30 minuten laten rusten.

De tonijn in dunnen plakjes snijden en de tonijn over 6 borden verdelen met de dressing naar smaak. Garneren met de bieslook.

Recept 8 keer bezocht en 4 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!