dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE2-8-2000 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Filets tussen plasticfolie heel plat slaan. Filets op werkvlak leggen met kant waar v...... 8 tong- of tongscharfilets zout, peper 24 grote basilicumblaadjes 4 gedroogde tomate.....
2-8-2000 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Doe de lepel roomboter in een sauspan en voeg de honing toe. Laat de honing op hoog v...... 1 eetlepel roomboter 1 eetlepel zachte honing 4 eetlepels azijn 4 eetlepels witte wijn .....
2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Ui pellen en snipper...... 1 doosje paddestoelenmelange (200 g, AH), 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode Spaanse pep.....
2-8-2000 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 10 keer - Voorgerecht - Vis gerechten - Onderste deel (ca. 3 cm) van asperges afsnijden. Asperges in lengte en in breedte hal...... 500 g groene asperges, zout, 1 eetlepel witte wijnazijn, 5 eetlepels (maïs)olie, p.....
2-8-2000 - Bezocht: 67 keer - Doorgestuurd: 67 keer - Voorgerecht - Soep gerechten - De knoflooktenen en de uien pellen. De prei en uien grof snijden en de knoflook perse...... 15 tenen knoflook 100 gram schoongemaakte wit van prei 200 gram uien 40 gram rijst .....
2-8-2000 - Bezocht: 31 keer - Doorgestuurd: 31 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Oven voorverwarmen op 240 C. Lamsbout op 12 plaatsen ondiep insnijden en daarin plakj...... 1 lamsbout van 2 kg. Ontbeend 5 teentjes knoflook, in plakjes 12 toefjes rozemarijn .....
2-8-2000 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt boter en olie in een pan. Bak de aardappeltje...... zakje geraspte kaas (Old Amsterdam) 500 gr mini-krieltjes 750 gr. lamskoteletten 3 el m.....
2-8-2000 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - In steelpan fond, cognac en Dijonmosterd op hoog vuur in ca. 10 minuten inkoken tot c...... 2 dl vleesfond 3 eetlepels cognac, 1 theelepel Dijonmosterd, 75 g boter of margarine.....
2-8-2000 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Bijgerecht - Saus gerechten - Pel de sjalotten, ontvel de tenen knoflook, halveer ze, verwijder de kiempjes en hak ...... 2 sjalotten 8 tenen knoflook 4 op pekel ingelegde ansjovisjes, of zout naar smaak 8 .....
2-8-2000 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Voorbereiden Oven voorverwarmen op 200 IC of gasovenstand 4. 2 Sjalotjes pell...... 10 sjalotjes, 2 dl rode wijn, 2 dl vleesfond 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels (olijf.....
2-8-2000 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Voorgerecht - Salade gerechten - Schik de gemengde sla op de borden haal de partjes vruchtvlees uit de pompelmoezen en...... 300gr roze garnalen, 2 pompelmoezen, 100gr fetakaas in blokjes, 4 kwarteleitjes, 8.....
2-8-2000 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Pers de knoflook uit, snijdt de lenteui in dunne ringetjes. Snijdt het vlees diagonaa...... 1 teentje knoflook 1 lenteui 600-700 gram varkenshaas 1 el bloem 1 tl boter 1 tl.....
2-8-2000 - Bezocht: 99 keer - Doorgestuurd: 99 keer - Hoofdgerecht - Vlees gerechten - Oven voorverwarmen op 200 C Varkenshaas kruiden met peper en zout. In grote bra...... 2 Varkenshaasje 2 el olijfolie 5 el ongezouten boter 1 tl fijngesneden sjallot 0,5.....
2-8-2000 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Voorbereiden boter en olijfolie verhitten en ui en knoflook hierin ± 5 min. b...... 25 g boter of margarine 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geper.....
2-8-2000 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Vis gerechten - Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan sp...... 35 g verse basilicumblaadjes ½-1 el citroensap zout, peper 6 el olijfolie 4 moten .....