nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE23-8-2011 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Italie - Fruit de knoflook in de olijfolie en boter op laag vuur, als die geurend en licht gek...... 1 el truffel schijfjes (uit een potje) of vers geraspte 1 teen knoflook 2 el olijfolie .....
3-10-2010 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de pasta. Bak zonder olie de salami, als het vet eruit komt de knoflook er bi...... 300 gram pasta, gekookt volgens verpakking 75 gram milano salami, de plakjes grof gesnede.....
18-8-2010 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de spaghetti volgens de verpakking in ruim gezouten water. Tomaten ontzaden e...... 450 g spaghetti, ik vind de dunne het lekkerst 5 middelgrote tros tomaten flink wat vers.....
19-5-2010 - Bezocht: 70 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verwarm de oven voor op 200C. Wel de porcini in wat heet water en laat minimaal 10 mi...... 20 gr. porcini 350 gram kippedijfilet, in stukjes zout en peper 2 teentjes knoflook, ge.....
26-8-2009 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Bak de worstjes zonder olie tot bruin. Zet het vuur lager en voeg dan nog wat ext...... 1 pakje cipolata worstjes (varkens had ik), in 'balletjes' gesneden 1/2 blik tomaatblokje.....
7-4-2009 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de cannelloni voorzichtig in ruim water met wat zout in drie minuten. Spoel ze a...... I pak cannellloni. (16 stuks) Grand italia bv of liever nog verse !!! 400 gram Gerookt ki.....
5-4-2009 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Rooster de pijnboompitjes ca. 3 min in een droge, hete tefalpan. Laat afkoelen Verkr...... 500 gram (voor grote eters) spaghetti 175 gram feta 75 gram pijnboompitten 1 grote ui .....
27-12-2008 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Zet een ketel met ruim water op en kook de penne rigate al dente. Neem een grote braa...... 16 scampi’s 200 gr penne rigate 400 gr tomaten uit blik ˝ ui, fijngesnipperd 2 teentje.....
21-11-2008 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Los bouillonblok in water op (laag vuur), smelt hierin creme fraiche, voeg koenir en ...... penne (pasta), 250 gr. gerookte zalm, 200 ml. creme fraiche (warme gerechten), 40 gr. Parm.....
8-5-2008 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Snij het groene gedeelte van de tomaten. Maak inkervingen in de onderkant van alle to...... 1.2 kg verse trostomaten ˝ ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 chilipeper,.....
7-3-2008 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook water voor de penne. Volg de instructies op het pak. Bij voorkeur al dente. Tip:...... 1 pak penne pasta (de Italiaan gebruikt meestal of Barilla of De Cecco) 3 eetlepels olijf.....
20-2-2008 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Meng tomaten, basilicum, olie, knoflook en kruiden met zout, laat ca. een uur staan. ...... 750 gram roma tomaten, ontvelt en ontpit, in stukjes 20 basilicum blaadjes 2 el olie 2 .....
19-2-2008 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid de kip met zout, peper en kruiden. Bak de kip tot net gaar, eventueel in medail...... 1 el zout 2 tl zwarte peper 2 tl italiaanse kruiden 1 kipfilet, plat geslagen olie .....
12-12-2007 - Bezocht: 26 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Italie - Maak de pasta deeg en laat het alvorens te bereiden 30 min. rusten. Deeg met de rolle...... Pasta deeg 125 gram bloem 2 eieren snufje zout Koud water 1/2 eiwit Garnituur 400.....
17-8-2007 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Italie - Verwarm de olijfolie op matig vuur, niet te heet dus. Bak de knoflook goudbruin, doe ...... 250 gram dunne spaghetti 1-2 gedroogde pepertjes, verkruimeld 2 flinke tenen knoflook, i.....