RECEPT CANNELLONI MET GEROOKT KIP

Heerlijke schotel die je van te voren kunt klaar maken. Heerlijk met vers brood en een rijke salade..

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • I pak cannellloni. (16 stuks) Grand italia bv of liever nog verse !!!
  • 400 gram Gerookt kip. (kip fume)
  • 200 gram roomkaas met kruiden.
  • 1 potje kappertjes (uitgelekt en afgespoeld)
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • 1 zakje geraspte kaas (jong)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • Basilicum en Rosemarijn
  • olie
  • Peper Zout

Bereiding

Kook de cannelloni voorzichtig in ruim water met wat zout in drie minuten. Spoel ze af en leg ze op een doek te drogen.
Snij de kip in kleine blokjes en meng ze met de roomkaas en voeg de uitgelekte ! kappertjes toe.Beetje zwarte peper en je kunt de cannelloni vullen. Kan met een spuitzak maar liever met de hand. Beleef wat je eet !!
Zet de ui aan in een pannetje met de knoflook en voeg de in stukjes gesneden tomaten toe. Op smaak brengen met basilicum, rosemarijn, peper en weinig zout. Kappertje zijn al zout genoeg.

Verwarm de over op 200 gr. Leg de cannelloni in een ingevette ovenschaal en bedek deze met de tomatensaus zodat alles onderstaat. 30 tot 30 minuten in de oven en de laatste minuten de kaas erover.
Als je met een sateprikker makkelijk door de cannelloni kunt gaan is hij klaar.

Proost
Joost

Recept 12 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!