RECEPT PASTA MET TRUFFEL

Recept voor een erg duur, lekker, luxe maar toch simpel gerecht met pasta en truffel.

Pasta gerecht uit Italie voor 1 persoon, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 el truffel schijfjes (uit een potje) of vers geraspte
  • 1 teen knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 a 2 el boter
  • zout
  • 100 gram dunne tagliatelle, bereid volgens verpakking met ruim zout gekookt

Bereiding

Fruit de knoflook in de olijfolie en boter op laag vuur, als die geurend en licht gekleurd is de truffel erbij en dan ook de pasta er met aanhangend vocht bij doen.

Goed omscheppen en meteen serveren.

Variaties: een ansjovisje erbij.

Recept 7 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!