RECEPT PASTA MET OLIE, KNOFLOOK EN ZONGEDROOGDE TOMATEN

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 250 gram pasta
  • zout
  • 3 el olie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 5 zongedroogde tomaten (ragfijn gesneden) of liever nog halfgedroogde, die zijn wat smaakvoller
  • peper
  • 50 gram vers geraspte parmezaanse kaas

Bereiding

Pasta al dente koken.

Olie zachtjes verhitten, knoflook erbij met de tomaatjes, eventjes verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout. Bij de afgegoten pasta doen en goed omschudden.

Nog wat kaas er over strooien en serveren als deel van een maaltijd.

Recept 23 keer bezocht en 66 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8,3 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Prima, basic gerecht. Ik doe er zelf nog wel eens geroosterde pijnboompitten onder. Dat is ook prima!

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie ik vod het lekker makkelijk om te maken maar het was heel lekker een aanrader

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie Lekker simpel recept. Gebruik wel halfgedroogde tomaten die zijn nog 'nat' en niet zo hard en lekkerder dan de echte gedroogde tomaatjes die je eerst nog moet wellen.