RECEPT TOMATENMARINARA SAUS

Pasta gerecht uit Italie voor 6 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 2-4 el gehakte knoflook
  • 1 grote ui, gehakt
  • 2 el olijfolie
  • 1 kg tomaten (6 medium)
  • 175 gr tomatenpuree
  • 1-4 el suiker (of naar smaak)
  • 1 bouillonblokje, runderbouillon
  • 1 tl oregano
  • 1/2 tl zout
  • 1/2 tl elk van: basilicum, peterselie, salie, rozemarijn, tijm en bonenkruid
  • 1 tl peper
  • 1 laurierblad
  • 125 gr van je favoriete pasta p.p.

Bereiding

Bak de knoflook en uien in wat olie. Verwijder het vel van de tomaten, ontzaad en snijdt in stukjes en voeg dat bij de uien. Dan de tomatenpuree, suiker, bouillonblokje, oregano, kruiden, zout en laurierblad. Breng aan de kook en zet dan laag en laat voor 1 1/4 tot 1 1/2 uur sudderen onder regelmatig roeren.

Serveren met de gekookte pasta en wat parmezaanse kaas indien gewenst.

Recept 14 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!