RECEPT SPAGHETTI MET PESTOSAUS

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 30 gram basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el geraspte verse parmezaanse kaas
  • 1 el geraspte pecorino romano
  • 1 1/2 el pijnboompitjes
  • 5 el goede olijfolie
  • 300 gram spaghetti

Bereiding

Basilicum met wat zout in keukenmachine doen, knoflook, kaas, pijnboompitten erbij en langzaam wat olie erbij tot een smeuige saus ontstaat. Op smaak brengen met peper en zout.

Pasta koken volgens de verpakking, afgieten en mengen met de pestosaus.

Recept 20 keer bezocht en 12 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 5,6 obv 5 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie zeg pipo's, ge moet ook wel juist maken é..
tis kwééni oe lekker!!
daag

Datum
Naam
Waardering 4 van 10
Reactie NIET LEKKER

Datum
Naam
Waardering 4 van 10
Reactie niet lekker maar dat kan ook een keer.

Datum
Naam
Waardering 4 van 10
Reactie een goede pestosaus maken is een geheim dat maar weinigen kennen. in het traditionele gerecht zitten in elk geval ook pistache noten

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie hoi
ik heb het gemaakt maar het is best lekker met wat stukjes kip er door heen.
en wat minder basilicum.
Want daar wordt de smaak wat minder op.
Wel wat meer kaas er door.