RECEPT SPAGHETTI AGLI SPINACI

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 60 gram rozijnen, geweld in water
  • 250 gram verse spinazie, schoongemaakt
  • 1 teentje knoflook, geperst,
  • zout
  • 300 gram spaghetti
  • 4 el olijfolie
  • 50 gram pijnboompitten

Bereiding

Spaghetti koken in gezouten water.

Olie verwarmen in een pan, knofook fruiten. Spinazie meebakken. Rooster de pijnboompitten in eendroge pan. Rozijnen uit laten lekken en bij de spinazie doen, op smaak brengen met peper en zout. Spaghetti er bij doen en goed mengen.

Bestrooien met de pijnboompitten.

Recept 23 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 4 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie Oke, vorige commentaar is overbodig geworden zie ik :-)
Van de rozijntjes was ik in eerste instantie niet zo gecharmeerd, maar dat viel achteraf toch mee. Of dat authentiek is??
Toch best lekker dus. Ik heb er wel wat kruiden bijgedaan want die miste ik hier toch wel. Wat oregano en geknipte koriander maakte het een stuk smakelijker. Dat laatste zal ook niet authentiek zijn maar ik ben daar nou eenmaal dol op :-)

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Een recept uit Maleisië?????

Datum
Naam
Waardering 1 van 10
Reactie De foto is te groot. Je kan de ingredienten niet lezen. Jammer