nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEEen tijdje heb ik wat minder om soep gegeven, ik weet niet hoe dat is gekomen, maar nu ben ik weer helemaal gek op soep geworden. Het enige is eigenlijk dat ik zelf bijna nooit soep maak, dit komt omdat het nogal lang duurt om zelf soep te maken, zelf bouillon trekken duurt minimaal 1 volle dag, en dat komt er niet van als je een 40 urige werkweek hebt. Daarom ga ik maar soep eten bij mijn moeder, die de lekkerste soepen kan maken, vooral de uiensoep vind ik heerlijk van haar, maar ook de groenten-tomaten soep die je met een vork kan eten is heerlijk. Dat vind ik trouwens ook het lekkerst, soepen die flink gevuld zijn! De nu in opkomst zijnde bamisoepen zijn ook heerlijk als maaltijdsoep.
2-3-2013 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Nederland - Zet een grote pan met koud water op met daarin de knook. Breng aan de kook en schuim ...... 1 flinke knook (bot van rund) of mergpijpjes 250 gram soepvlees 500 gram gehakt (mag run.....
18-2-2013 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Doe de ribbetjes en speklap in een grote soeppan samen met de geweekte erwten. Doe...... 1 pak hele erwten – 500 gram, een nacht in koud water gestaan 500 gram varkensvlees, rib.....
23-2-2012 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Nederland - Rooster de wortel, prei, selderij, ui en tomaat in een braadslee, zo'n 20 minuten. Be...... 1 kg ossenstaart (liefst grote stukken, makkelijker om het vlees van te halen) 2 winterpe.....
21-3-2011 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Frankrijk - 1. Hak de ossenstaart in een aantal stukken en bak het vlees met de kruiden in boter ...... voor 6 personen • 1 kg. ossenstaart • 40 gr. boter • 1 ui • 1 wortel • 1/2 .....
19-10-2009 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit de olie in een grote pan en fruit daarin de ui glazig. Doe de rookworst en sal...... 3 el olie 1 grote ui, zeer fijn gesnipperd 1 rookworst, in blokjes 150 gram salami, in .....
24-4-2009 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Fruit zachtjes in olijfolie, daarna blokjes aardappel , fijngesneden knoflook, gesned...... 2 blikken kikkererwten,200 gr.Chorizo, 200gr.ham, 1 prei, 1rode paprika, 1 grote ui, 3 ten.....
13-6-2008 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Spanje - 1. Verwarm de over voor op 240C. 2. Maak de parika’s schoon, snijd ze in vieren en r...... 2 el. rode wijnazijn 2 rode paprika's 2 komkommers, fijngehakt 2 teentjes knoflook 1 l.....
25-5-2008 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Belgie - Schil de komkommers en maak komkommer pareltjes met behulp van een Parisiennelepeltje...... 4 komkommers 2 grote uien 3 takken wit van prei 2.5 liter kippenbouillon Zout en peper.....
3-12-2007 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Groot Britannie - Smelt de boter in een grote pan en voeg de prei, wortel en bleekselderij toe. Bak ze ...... 1 grote prei, fijngehakt 1 grote winterwortel, in blokjes van halve cm 2 stengels bleeks.....
2-2-2007 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Mexico - Kook het soepvlees met 4 tuinkruidenblokjes in 1,5 ltr. water tot het zacht begint te...... 1,5 pond soepvlees 50 gram boter 1 ui 70 gram tomatenpuree 1 flesje hot Chilisaus 1 e.....
2-2-2007 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Nederland - Smelt de boter in de pan, en bak de gesneden ui glazig, voeg de bouillon toe met de g...... 50 gram boter. 1 ui. 1 pakje kruidenkaas 1 pakje roomkaas 1 kg. Prei 1,5 ltr. tuinkru.....
28-11-2006 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 212 keer - Voorgerecht - Turkije - Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de b...... 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 1 aardappel, geschild en i.....
29-10-2006 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 24 keer - Voorgerecht - Polen - Paddestoelen wassen en nat maken met koud water. De gewassen soepgroenten toevoegen e...... 0,5 - 0,6 kg bieten, 250 gr. Soepgroenten, 20-30 gr gedroogde paddestoelen, 20 gr .....
1-10-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Voorgerecht - Turkije - Breng in een grote pan de bouillon aan de kook en voeg de kipfilet en de rijst toe. K...... 1500 ml kippenbouillon 300 gram kipfilet, in stukjes 125 gram rijst zout en peper 4 ei.....
2-7-2006 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 36 keer - Hoofdgerecht - India - Verhit de olie in een grote pan en voeg de uien, knoflook, gember, wortel, bleekselde...... 3 el olie 2 uien, gehakt 1 el gehakte verse gember 2 wortels, in schijfjes of blokjes .....