dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE13-6-2008 - Slanke gerechten - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Nagerecht - Nederland - 1. Maak de aarbeien schoon en snijd ze in stukjes. 2. Meng de hüttenkäse met de honi...... 500 g aardbeien 200g hüttenkäse 2 el verse muntblaadjes, fijngesneden 250 g magere kwar.....
13-6-2008 - Slanke gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Nederland - 1. Snijd de kip in reepjes en stoom de kipfilets in 5 minuten gaar boven de kipbouill...... 2 perziken 5 pecan noten of walnoten 125g kipfilets 8 dl kipbouillon 200g gemengd.....
13-6-2008 - Slanke gerechten - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Zweden - 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Dop de boontjes en snijd ze door midden. K...... bakje cherrytomaten 250 gram sperziebonen 1 stuk tilapiafilet à 125g 1 el olijfolie 2 .....
25-5-2008 - Soep gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Voorgerecht - Belgie - Schil de komkommers en maak komkommer pareltjes met behulp van een Parisiennelepeltje...... 4 komkommers 2 grote uien 3 takken wit van prei 2.5 liter kippenbouillon Zout en peper.....
12-5-2008 - Zoete gerechten - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Belgie - Doe de rozijnen in een kom en zet ze gedurende 90 minuten onder lauw water. Weeg al d...... 600 gr tarwebloem 300 ml volle melk 18 gr verse gist 4 eidooiers 130 gr roomboter 100.....
8-5-2008 - Pasta gerechten - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Snij het groene gedeelte van de tomaten. Maak inkervingen in de onderkant van alle to...... 1.2 kg verse trostomaten ½ ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 chilipeper,.....
7-3-2008 - Pasta gerechten - Bezocht: 20 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook water voor de penne. Volg de instructies op het pak. Bij voorkeur al dente. Tip:...... 1 pak penne pasta (de Italiaan gebruikt meestal of Barilla of De Cecco) 3 eetlepels olijf.....
20-2-2008 - Pasta gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Meng tomaten, basilicum, olie, knoflook en kruiden met zout, laat ca. een uur staan. ...... 750 gram roma tomaten, ontvelt en ontpit, in stukjes 20 basilicum blaadjes 2 el olie 2 .....
19-2-2008 - Pasta gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid de kip met zout, peper en kruiden. Bak de kip tot net gaar, eventueel in medail...... 1 el zout 2 tl zwarte peper 2 tl italiaanse kruiden 1 kipfilet, plat geslagen olie .....
18-1-2008 - Rijst gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Fruit de ui in een royale klont roomboter. Voeg de rijst toe en bak even mee tot de k...... 1 kopje risottorijst 1 klein sjalotje, gesnipperd 1/2 glas droge witte wijn ca. 3-4 .....
17-1-2008 - Slanke gerechten - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - 1. Verwarm de oven voor op 175 graden. 2. Kook de haricots verts beetgaar. Fruit in ...... 1 el olijfolie 2 el Provencaalse kruiden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, gesnipper.....
17-1-2008 - Slanke gerechten - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - 1. Snijd de kipfilet in de stukjes en maak lekker met kruiden. Bak de kipfilet in een...... 150 gram kipfilet 50 gram geraspte kaas 100 gram champignons 35 gram cashewnoten 500 g.....
15-1-2008 - Vis gerechten - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Tip: Om goede droogkokende rijst te ...... 3 eieren 1 grote prei of 2 kleine 3 teentjes knoflook, uitgeperst zout olie 250 gram .....
9-10-2007 - Slanke gerechten - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Leg de kabeljauw op een ovenschaal en bele...... 100 gram kabeljauw 25 gram tapenade 150 gram gekookte pasta 150 gram aubergine, in stuk.....
9-10-2007 - Slanke gerechten - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - 1. Snijd de ingrediënten in stukjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de ...... 100 gram champignons 1 tomaat 75 gram ham 50 gram demi crème fraiche 1 el olijfolie 1.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>
Home