RECEPT ANDIJVIESTAMPPOT ANDERS

Stamppot met champignons en cashewnoten

Slanke gerecht uit Nederland voor 2 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 150 gram kipfilet
  • 50 gram geraspte kaas
  • 100 gram champignons
  • 35 gram cashewnoten
  • 500 gram aardappels, gekookt
  • 250 gram andijvie
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd

Bereiding

1. Snijd de kipfilet in de stukjes en maak lekker met kruiden. Bak de kipfilet in een koekenpan gaar.
2. Voeg de ui toe en bak even mee, samen met de champignons.
3. Was de andijvie en snijd deze in stukjes. Hak ook de cashewnoten.
4. Pureer de aardappels en meng het met olijfolie en een scheutje halfvolle melk. Voeg peper, zout en paprikapoeder toe.
5. Voeg de pan toe met het vlees en champignons. Daarna de andijvie en de cashewnoten.
6. Dien het op met de geraspte kaas!

Voedingswaarde per persoon: 440 kcal

Dit recept is geschreven door Freya Zuidervaart, voedingsdeskundige voor Valtaf.nl.

Recept 16 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie dit recept smaakt verrassend lekker! Het kwam zelfs door de kritische keuring van de kinderen, en dat wil wat zeggen