dec 26 2020
Doodziek geweest onderzoek is ingesteld
BEKIJK DIT ADRESJEokt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
mei 4 2019
Wat Hongaren bijna overal in gebruiken is karwijzaad. En zeker in de pörkölt (de echte naam voor wat wij goulash noemen). Ook de smakeloze (water)paprika die we hier kunnen krijgen haalt het niet, in .......
LEES ALLE RECENSIESapr 28 2019
Altijd op de terugweg naar Venlo even bij Dirk en Anneke langs ompaling te halen. Zo ook weer vandaag. Kennissen bestellen nu voor de volgende reis al, maar dat wordt pas juli dit jaar.
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 28 2019
Hee hallo , ik ben vanmorgen samen met Hans paling wezen kopen , en ik deed er eerst maar eentje want ik was bang dat ik het anders niet op kon . Maar ik heb het net geproefd en oeh wat lekker zeg ! .......
BEKIJK DIT ADRESJE11-2-2010 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Breng de kippenbouillon aan de kook en kook er de kipfilet 15 minuten in. Haal 'm uit...... 2 yufkavellen (deegvellen, verkrijgbaar in Turkse winkel) 200 gram kipfilet 500 ml kippe.....
9-2-2010 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - Maleisie - Snijd het vlees in kleine stukjes, echt kleine dobbelsteentjes. In keukenmachine o...... 500 gram kippedijfilet 2 teentjes knoflook, geperst 1 kopje sjalotten, fijngehakat 1 tl.....
3-2-2010 - Vlees gerechten - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Maak van de geperste knoflook, cayenne, ketoembar een marinade en marineer het vlees ...... 500 gram mager spek (eventueel met zwoerd) 1 tl ketoembar 3 tenen knoflook, geperst 3 t.....
4-12-2009 - Groente gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Zwitserland - Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappelblokjes 5 minuten in water me...... 1 kilo bloemige aardappels, geschild en in blokjes 20 gram boter 1 grote ui, fijngehakt .....
8-11-2009 - Vlees gerechten - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit de olijfolie in een grote braadpan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. V...... 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 250 gram chorizo, éé.....
23-10-2009 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de filet in 4 stukken van gelijke groo...... 400 gram kalkoenfilet zout en peper 200 gram hoh gehakt 2 tl paprikapoeder 1 klein ei,.....
19-10-2009 - Soep gerechten - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit de olie in een grote pan en fruit daarin de ui glazig. Doe de rookworst en sal...... 3 el olie 1 grote ui, zeer fijn gesnipperd 1 rookworst, in blokjes 150 gram salami, in .....
12-10-2009 - Vlees gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Bestrooi het vlees met bloem. Smelt wat boter in een koekenpan en bak het stoofvlees ...... 500 gr. runder stoofvlees in grote dobbelstenen 200 gr. uien, in halve ringen 1 el worce.....
28-8-2009 - Vis gerechten - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Lunchgerecht - Amerika - Week brood in scheutje melk en knijp het vocht eruit. Meng krab, brood en de rest van...... 2 sneetjes witbrood, zonder korstjes 2 blikjes krab, uitgelekt en harde stukjes verwijder.....
26-8-2009 - Pasta gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Bak de worstjes zonder olie tot bruin. Zet het vuur lager en voeg dan nog wat ext...... 1 pakje cipolata worstjes (varkens had ik), in 'balletjes' gesneden 1/2 blik tomaatblokje.....
17-5-2009 - Saus gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Bijgerecht - China - Sjalot, knoflook en gember fruiten in wat olie tot geurend. Tomaten puree toevoegen e...... 2 tl tomatenpuree 1 sjalotje, fijngesneden 1 teen knoflook, fijngesneden 2 cm gember, g.....
24-4-2009 - Soep gerechten - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Spanje - Fruit zachtjes in olijfolie, daarna blokjes aardappel , fijngesneden knoflook, gesned...... 2 blikken kikkererwten,200 gr.Chorizo, 200gr.ham, 1 prei, 1rode paprika, 1 grote ui, 3 ten.....
26-3-2009 - Zoete gerechten - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Nagerecht - Nederland - Zet de oven aan op ongeveer 200 graden en warm 10 minuten voor. Begin dan aan het bes...... 1/2 blik delmonte <a href="/recept/3/Franse/sauzen">peren</a> 1 kopje meel 1 kopje witte.....
27-12-2008 - Pasta gerechten - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Zet een ketel met ruim water op en kook de penne rigate al dente. Neem een grote braa...... 16 scampi’s 200 gr penne rigate 400 gr tomaten uit blik ½ ui, fijngesnipperd 2 teentje.....
21-11-2008 - Pasta gerechten - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Los bouillonblok in water op (laag vuur), smelt hierin creme fraiche, voeg koenir en ...... penne (pasta), 250 gr. gerookte zalm, 200 ml. creme fraiche (warme gerechten), 40 gr. Parm.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >>
Home