nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE5-2-2006 - Vis gerechten - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Griekenland - Snijd de blaadjes van de venkel en bewaar ter garnering. Halveer de knol in de lengte...... 4 grote zeeduivelfilets 1 kleine venkelknol 1 rode chilipeper 2 bosuien 75 ml olijfoli.....
5-2-2006 - Vis gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 136 keer - Hoofdgerecht - Italie - Verhit de olijfolie op halfhoog vuur in een grote braadpan en fruit de uien en knoflo...... 1 kg gemengde visfilets, bv. kabeljauw, zeebaars, heek in stukken van 4 cm 1 dl olijfolie.....
5-2-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Bijgerecht - Midden Oosten - Kook de aardappels in water met zout net gaar en laat ze goed afkoelen. Verhit de ol...... 600 gram vastkokende aardappels, geschild en in blokken 4 el olijfolie 3 teentjes knoflo.....
4-2-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Duitsland - Giet bouillon, wijn en citroensap in een pan en breng aan de kook. Roer er de champig...... 1/2 liter kippenbouillon 1 dl droge witte wijn sap van halve citroen 500 gram gekookte .....
4-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 6 keer - Doorgestuurd: 6 keer - Hoofdgerecht - Midden Oosten - Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng rijst, spliterwten, lamsvlees, helft van de...... 300 gram gekookte rijst (half pak) 150 gram gele spliterwten, gekookt 400 gram mager lam.....
4-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Smelt de boter in een grote koekenpan en roerbak het varkensvlees en het spek 5 minut...... 25 gram boter 600 gram varkensfilet, in repen van 2 cm breed 125 gram mager rookspek, in.....
2-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 55 keer - Hoofdgerecht - Rusland - Smelt 2 el boter in een sauspannetje en fruit de bloem hierin. Giet er geleidelijk aa...... 4 el boter 2 el slaolie 2 el bloem 500 gram biefstuk, in reepjes 1 grote ui, in ringen.....
1-2-2006 - Vegetarische gerechten - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 38 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Verwarm de oven voor op 190 graden. Kook de bloemkoolroosjes 5-7 minuten in water m...... 1 kleine bloemkool, in roosjes 300 gram verse spinazie, taaie steeltjes verwijderd 250 m.....
1-2-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Italie - Kook de aardappels in water met zout tot ze net gaar zijn, ca. 15 minuten. Giet af en...... 750 gram kleine nieuwe aardappels 2 citroenen 50 ml olijfolie + 1 el 4 kipfilets, enigs.....
1-2-2006 - Vegetarische gerechten - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 12 keer - Bijgerecht - Midden Oosten - Kook de rijst gaar in water met zout (niet te gaar). Giet af en doe terug in de pan. ...... 300 gram basmatirijst 250 gram tuinbonen (diepvries) 2 el gehakte verse dille 100 gram .....
1-2-2006 - Vlees gerechten - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Bijgerecht - Groot Britannie - Smeer de filets in met de olie, kruid ze met peper en zout en leg ze ca. 15 cm onder ...... 4 varkensfilets, niet te dun 1-2 el olie zout en peper 100 gram geraspte belegen kaas .....
1-2-2006 - Gevogelte gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak een marinade van de olie, knoflook, oregano, gin, jeneverbessen, laurierblad, ci...... 4 kipfilets, beetje platgeslagen 2 grote uien, in dunne ringen 1 teentje knoflook, fijng.....
31-1-2006 - Groente gerechten - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Bijgerecht - Griekenland - Roer in een schaal de kappertjes, olijven, azijn en 2 el olie door elkaar. Verhit i...... 1 bloemkool, in roosjes 2 el kappertjes, uitgelekt en fijngehakt 12 ontpitte zwarte olij.....
30-1-2006 - Zoete gerechten - Bezocht: 5 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Nagerecht - Belgie - Breng het water en de suiker aan de kook en laat 5 minuten ongeroerd koken. Laat in a...... 450 ml water 170 gr suiker 1 bakje aalbessen 50 ml aalbessenlikeur, aalbessenjenever.....
30-1-2006 - Soep gerechten - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 27 keer - Bijgerecht - Frankrijk - Bereidingswijze: Verhit de olijfolie en de boter in een grote sauspan en zweet daari...... 100 gr schalen van langoestines 1 sjalot of ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijnges.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>
Home