RECEPT VARKENSFILET MET KAAS EN BIER

Vlees gerecht uit Groot Britannie voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 4 varkensfilets, niet te dun
  • 1-2 el olie
  • zout en peper
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 60 ml bier, bv. bokbier of een ander zoetig bier
  • 2 el gehakte peterselie

Bereiding

Smeer de filets in met de olie, kruid ze met peper en zout en leg ze ca. 15 cm onder de gril. Gril ze 6-7 minuten aan iedere kant.
Meng ondertussen de kaas met de knoflook, het bier, de peterselie en peper en zout.
Verdeel dit mengsel over één kant van de filets en zet nog 3 minuten onder de gril.

Recept 7 keer bezocht en 3 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8,3 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Tip van spike opgevolgd om ze in de ovenschaal te leggen en dat werkte goed. ipv peterselie had ik er salie bijgedaan, vind ik lekkerder met varkensvlees. lekker!!

Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie heerlijk gegeten en niet voor het laatst

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie zorg dat je de filets in een ovenschaal legt want de saus is nogal dun en loopt uit. Smaak is prima, aanrader.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie was lekker

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie En voeg ook nog 3-4 tl mosterd toe aan het kaasmengsel.