aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE27-6-2001 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Italie - Hak de spareribs zonodig in de lengte in tweeën, of vraag de slager dat te doen. Braa...... 750 gr spareribs 150 gr gezeefde tomaten uit een pak 1 eetl tomatenpuree 2 tenen knoflo.....
6-6-2001 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Meng voor de glazuur de knoflook, rozemarijn, suiker en azijn aan de kook en los de s...... 2 teentjes knoflook, gehakt 2 tl vers rozemarijn gehakt 3 el bruine suiker 1,5 dl balsa.....
5-5-2001 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Voorgerecht - Italie - Kook de azijn tot een kwart in en bewaar. Snijd het vlees zo dun mogelijk. Meng...... 1 dl Oregano Dressing 2 dl balsamic.....
19-4-2001 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Korea - Vermeng het vlees met de suiker en de mirin en laat het ca 30 minuten marineren. Verm...... 600 gr entrecote in hele dunne reepjes 1 eetlepel suiker 2 eetlepels mirin 3 eetlepels .....
19-4-2001 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Japan - Was de komkommer en snijd hem met een kaasschaaf in plakjes. Roer in een kom de komko...... 1 kleine komkommer 2 eetlepels sladressing vinaigrette 1/2 kleine rode paprika 4 bosuit.....
18-4-2001 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - China - Het varkensvlees in blokjes van ± 2 cm snijden en in een kom doen.De lenteuitjes en d...... 600 gram ontbeende karbonades 3 lenteuitjes 2 rode lombokpepers 3 knoflooktenen 3 eetl.....
18-3-2001 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Japan - Knoflook uitpersen en mengen met andere saus ingredienten. Lente ui in stukjes van...... 4 biefstukjes 1 aardappel 20 gram wakame zeewier 1 lenteui zout en peper nar smaak ol.....
18-3-2001 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Japan - Bestrooi het vlees met zout en peper. Snij de ui fijn met de selderij. Snij de spinaz...... 300 gram flinterdunne entrecote 1 ui 1 selderijstengel 1 handje vol spinazie 1 prei z.....
14-2-2001 - Bezocht: 30 keer - Doorgestuurd: 219 keer - Bijgerecht - Amerika - Bak de ossehaas in hete olie, kruid ze dan met peper en zout en laat ze nog even naga...... Voor het vlees 2 el olijfolie 4 Ossehaasjes (van 3-4 cm dik) 0,7 dl port 1,4 dl.....
30-1-2001 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Bak de gesnipperde uien, knoflook, pepers met de laos, sereh en trassie in wat olie i...... 500 gr varkensvlees in blokjes 2 rode rawits of spaanse pepers 4 tenen knoflook 2 uien .....
22-1-2001 - Bezocht: 47 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten z...... 4 st entrecote 2,5 dl kalfsfonds 2 el room 2 el wittewijn 2 sjalotten 50 gr. champign.....
10-1-2001 - Bezocht: 35 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Week de gedroogde bonen 8-12 uur in ca. 1 liter koud water. Zet de bonen op in het we...... 250 gr gedroogde witte bonen 3 uien 1-2 knoflooktenen 125 gr ontbijtspek (blokjes) 300.....
11-12-2000 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid het vlees met peper en zout uit de molen. Verhit de olie in een pan tot flink h...... 2 dikke (ca. 2,5 cm) biefstukjes van de haas 1/2 tl olijfolie 1 1/2 el cognac 1 dl ster.....
4-12-2000 - Bezocht: 29 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Italie - Week het eekhoorntjesbrood ± 15 minuten in 2 dl warm water. Snijd de champignons in ...... 25 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (cepes) 100 gr kastanjechampignons 1 grote ui 3 teentj.....
1-12-2000 - Bezocht: 25 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Vlees lichtjes laten bevriezen om het snijden te vergemakkelijken. Dan vlees in zo du...... 250 gram mager varkensvlees (filet, haas) 2 el knoflook, geperst 1 tl vers gemalen pep.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home