nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE27-6-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 1 keer - Hoofdgerecht - Italie - Hak de spareribs zonodig in de lengte in tweeën, of vraag de slager dat te doen. Braa...... 750 gr spareribs 150 gr gezeefde tomaten uit een pak 1 eetl tomatenpuree 2 tenen knoflo.....
6-6-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Meng voor de glazuur de knoflook, rozemarijn, suiker en azijn aan de kook en los de s...... 2 teentjes knoflook, gehakt 2 tl vers rozemarijn gehakt 3 el bruine suiker 1,5 dl balsa.....
5-5-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 13 keer - Voorgerecht - Italie - Kook de azijn tot een kwart in en bewaar. Snijd het vlees zo dun mogelijk. Meng...... 1 dl Oregano Dressing 2 dl balsamic.....
19-4-2001 - Bezocht: 0 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Korea - Vermeng het vlees met de suiker en de mirin en laat het ca 30 minuten marineren. Verm...... 600 gr entrecote in hele dunne reepjes 1 eetlepel suiker 2 eetlepels mirin 3 eetlepels .....
19-4-2001 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 21 keer - Hoofdgerecht - Japan - Was de komkommer en snijd hem met een kaasschaaf in plakjes. Roer in een kom de komko...... 1 kleine komkommer 2 eetlepels sladressing vinaigrette 1/2 kleine rode paprika 4 bosuit.....
18-4-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - China - Het varkensvlees in blokjes van ± 2 cm snijden en in een kom doen.De lenteuitjes en d...... 600 gram ontbeende karbonades 3 lenteuitjes 2 rode lombokpepers 3 knoflooktenen 3 eetl.....
18-3-2001 - Bezocht: 3 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Japan - Knoflook uitpersen en mengen met andere saus ingredienten. Lente ui in stukjes van...... 4 biefstukjes 1 aardappel 20 gram wakame zeewier 1 lenteui zout en peper nar smaak ol.....
18-3-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 11 keer - Hoofdgerecht - Japan - Bestrooi het vlees met zout en peper. Snij de ui fijn met de selderij. Snij de spinaz...... 300 gram flinterdunne entrecote 1 ui 1 selderijstengel 1 handje vol spinazie 1 prei z.....
14-2-2001 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 219 keer - Bijgerecht - Amerika - Bak de ossehaas in hete olie, kruid ze dan met peper en zout en laat ze nog even naga...... Voor het vlees 2 el olijfolie 4 Ossehaasjes (van 3-4 cm dik) 0,7 dl port 1,4 dl.....
30-1-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Bak de gesnipperde uien, knoflook, pepers met de laos, sereh en trassie in wat olie i...... 500 gr varkensvlees in blokjes 2 rode rawits of spaanse pepers 4 tenen knoflook 2 uien .....
22-1-2001 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 37 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - De sjalotjes, champignons en knoflook ragfijn hakken en in een beetje boter fruiten z...... 4 st entrecote 2,5 dl kalfsfonds 2 el room 2 el wittewijn 2 sjalotten 50 gr. champign.....
10-1-2001 - Bezocht: 1 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Week de gedroogde bonen 8-12 uur in ca. 1 liter koud water. Zet de bonen op in het we...... 250 gr gedroogde witte bonen 3 uien 1-2 knoflooktenen 125 gr ontbijtspek (blokjes) 300.....
11-12-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 22 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Kruid het vlees met peper en zout uit de molen. Verhit de olie in een pan tot flink h...... 2 dikke (ca. 2,5 cm) biefstukjes van de haas 1/2 tl olijfolie 1 1/2 el cognac 1 dl ster.....
4-12-2000 - Bezocht: 4 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Italie - Week het eekhoorntjesbrood ± 15 minuten in 2 dl warm water. Snijd de champignons in ...... 25 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (cepes) 100 gr kastanjechampignons 1 grote ui 3 teentj.....
1-12-2000 - Bezocht: 2 keer - Doorgestuurd: 9 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Vlees lichtjes laten bevriezen om het snijden te vergemakkelijken. Dan vlees in zo du...... 250 gram mager varkensvlees (filet, haas) 2 el knoflook, geperst 1 tl vers gemalen pep.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home