RECEPT GEROOSTERDE VARKENSHAAS MET ROZEMARIJN BALSAMICO GLAZUUR

Recept van Caprial Pence

Vlees gerecht uit Amerika voor 6 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 2 tl vers rozemarijn gehakt
  • 3 el bruine suiker
  • 1,5 dl balsamico azijn
  • 1 kg varkenshaas
  • zout en peper
  • 1 el olijfolie

Bereiding

Meng voor de glazuur de knoflook, rozemarijn, suiker en azijn aan de kook en los de suiker op, ca. 5 minuten sudderen. Apart houden.

Verhit de oven voor op 160 C. Kruid het vlees goed met zout en peper. Verhit een pan met wat olie tot bijna rokend en schrooi het vlees dicht, ca. 5 minuten per kant. Het vlees bestrijken met glazuur en in de oven leggen. Vlees ca. 15 minuten roosteren en weer bestrijken, nog zo'n 15 minuten roosteren of tot gaar. Dun snijden en heet serveren.

Recept 12 keer bezocht en 39 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!