aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJE
2-2-2011 - Bezocht: 44 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Oven voorverwarmen op 275C.
Vlees in snijden als speklapjes, maar niet helemaal do...... ca. 400 gram mager spek aan 1 stuk (eventueel met zwoerd)
ca. 1/2 tl 5-spice poeder
2 fl.....
12-11-2010 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Maak een boemboe van de uien, knoflook en lombok. Verhit de olie in een wok/wadjan...... 400 gr magere runderlappen 1 lombok, zonder zaadjes 3 teentjes knoflook 5 sjalotten 1 .....
18-8-2010 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Meng oestersaus, sesamolie, ketjap en maizena en eventueel een drupje water en marine...... 250 gram ossehaas in dunne reepjes 4 el oestersaus 1 el sesamolie 1 el ketjap manis 1 .....
3-2-2010 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Maak van de geperste knoflook, cayenne, ketoembar een marinade en marineer het vlees ...... 500 gram mager spek (eventueel met zwoerd) 1 tl ketoembar 3 tenen knoflook, geperst 3 t.....
16-11-2009 - Bezocht: 22 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Stamp knoflook, sjalot, peper en gember fijn in vijzel/keukenmachine. Bak het vlee...... 500 gram magere speklappen, dus met zo min mogelijk vet, in stukjes 5 sjalotten, fijngeha.....
8-11-2009 - Bezocht: 32 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit de olijfolie in een grote braadpan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. V...... 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 250 gram chorizo, éé.....
21-10-2009 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Antillen+Caraibben - Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de bloem. Verhit 2 el olie in e...... 600 gram runderstoofvlees, in blokjes bloem zout en peper 5 el olijfolie 2 uien, fijng.....
12-10-2009 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Bestrooi het vlees met bloem. Smelt wat boter in een koekenpan en bak het stoofvlees ...... 500 gr. runder stoofvlees in grote dobbelstenen 200 gr. uien, in halve ringen 1 el worce.....
26-9-2009 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - De spare ribs goed schoonspoelen de knoflook en uien en gember fijnsnipperen en in e...... 1Kilo spare ribs vers van de slager 1 liter cola 1/2 liter water 2 uien 2 tenen knofl.....
9-4-2009 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Wikkel de katenspek ruim om de haasjes en zet ze vast met een sateprikker. De olie...... 4 varkenshaasjes van ong. 175 gr. 1 potje zongedroogde tomaten op olie. 150 gram katensp.....
31-10-2008 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Fruit ui met spek, dan gehakt rul. Doe peper, knoflook en kerrie erbij. (Ondertussen ...... 1 flinke ui,gesnipperd, 3 ons (gekruide) spekblokjes, 3 ons rundergehakt, 1 pot capucijner.....
29-10-2008 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Smeer de biefstukken in met de knoflook en zout en peper naar smaak. Smeer het midden...... 2 stukken aluminiumfolie van ca. 30 bij 30 cm 2 biefstukken à 150 gram per stuk 1 teen k.....
8-10-2008 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Ui, knoflook, paddestoelen en courgette bakken in beetje olie of boter. Breng op smaa...... ca. 500 gram mager rundergehakt ca. 125 gram paddestoelen, fijngesneden 1 teentje knoflo.....
3-10-2008 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Antillen+Caraibben - Fruit de gesneden ui licht, daarna de geperste knoflook ook licht, fruit dan de aarda...... 500 gr. aardappel, 1 groene paprika, 2 uien, 3 tenen knoflook, blikje tomatenpuree,.....
14-9-2008 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Marineer het vlees in de azijn, water, jeneverbes en laurier. Zorg dat het vlees hele...... 750 gr. riblappen, in dobbelstenen ca. 500 gr. uien, grof gesneden ca. 4 el boter 4 pla.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home