RECEPT PIQUANTE KAPUCIJNERSCHOTEL

na verorbering schoonouders meteen naar huis sturen, of je moet een vertrouwelijke band met hen hebben

Vlees gerecht uit Nederland voor 4 personen, geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 1 flinke ui,gesnipperd, 3 ons (gekruide) spekblokjes, 3 ons rundergehakt, 1 pot capucijners (uitgelekt), 1 blikje Mexicomelange (Bonduelle), ! pakje capucijnermix ( Honig), aardappels in kinderhapgrote blokjes, 3 tlpl Javaansche kerrie ( Conimex), 2 tenen knoflook (geperst), scheut chilisaus, witte peper, 1 tlpl (basterd)suiker, ruime eetlpl piccalilli.

Bereiding

Fruit ui met spek, dan gehakt rul. Doe peper, knoflook en kerrie erbij. (Ondertussen aardappels gekookt.) Voeg mix met het water daarnogantoe (5 min stoven). Nu capucijners, piccalillie en suiker. Als laatste de aardappel en Mexgroente. Schep om en laat met deksel op de pan warm worden. Fijn met eenvoudige salade, hoogstens licht aanmaken . Amad Goossens

Recept 7 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Ga het zeker proberen. Ik woon in Hongarije en daar hebben ze geen kapucijners dus nemen we ze gdroogd mee uit Nederland.Het is weer eens een ander recept als de bekende Zeeuwse rijsttafel.