RECEPT OVENSCHOTEL MET GEHAKT

Een lekkere snelle ovenschotel,net weer even anders.

Vlees gerecht uit Nederland voor 4 personen

Ingredienten

  • 750 gr.gehakt (h.o.h.of rund)
  • peper
  • zout
  • 8 eieren
  • 1 grote pot gekruide tomatensaus
  • 2 tenen knoflook
  • wat boter

Bereiding

De eieren in ongeveer 10 min.hard koken.Snijd ze door midden.Vet een ovenschaal in en leg de eieren in de schaal.
Ondertussen de ui schoonmaken en de knoflook.Snijd de ui fijn.Doe wat boter in een pan en laat dat smelten.Bak de ui glazig en knijp er de knoflook boven uit.Goed omroeren.
Doe het gehakt er bij en bak het rul, voeg ondertusen wat peper en zout naar smaak toe.Verwarm de oven voor op 220 graden.Schep het ui/gehaktmengsel over de eieren in de schaal.Tomatensaus eroverheen gieten.Zet de schaal 25 min.in de oven.
Je kunt dit eten bij rijst, maar ook bij aardappels.
Eet smakelijk!

Recept 16 keer bezocht en 26 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 4,7 obv 7 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie jezus,

wer kots en kots misselijk niet te vreten
luek bedagt hoor.
raad alleen niet aan om dit recept te maken had 2 wkeen de schijtenrij

groeten aje poerman.
ps.me vader eet het vanafond weer (bah):@

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie NIET TE ETEN DOE EENS NORMAAL: 8 EIEREN

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie Lekker recept je moet er alleen wel wat kaas overheen doen, verder prima

Datum
Naam
Waardering 1 van 10
Reactie Gaat nergens over. En idioot veel proteïnen voor vier personen.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie gooi er wat kaas over en eet het met gebakken aardappels..heerlijk..rauwkost niet vergeten

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie ik mis de 2 ons groente.......die je iedere dag hoort te eten!!!

Datum
Naam
Waardering 1 van 10
Reactie Beetje teveel eiwitten voor 1 maaltijd.........én vlees én eieren!

Datum
Naam
Waardering 1 van 10
Reactie nie te vreten

Datum
Naam
Waardering 7 van 10
Reactie met het ftuiten van de uien, een paprika (rood) fijn gesneden toevoegen.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Wij vonden het heerlijk en aten het met rijst, volgende keer proberen we pasta.