nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE2-2-2011 - Bezocht: 158 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Oven voorverwarmen op 275C. Vlees in snijden als speklapjes, maar niet helemaal do...... ca. 400 gram mager spek aan 1 stuk (eventueel met zwoerd) ca. 1/2 tl 5-spice poeder 2 fl.....
12-11-2010 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Maak een boemboe van de uien, knoflook en lombok. Verhit de olie in een wok/wadjan...... 400 gr magere runderlappen 1 lombok, zonder zaadjes 3 teentjes knoflook 5 sjalotten 1 .....
18-8-2010 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - China - Meng oestersaus, sesamolie, ketjap en maizena en eventueel een drupje water en marine...... 250 gram ossehaas in dunne reepjes 4 el oestersaus 1 el sesamolie 1 el ketjap manis 1 .....
3-2-2010 - Bezocht: 16 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Thailand - Maak van de geperste knoflook, cayenne, ketoembar een marinade en marineer het vlees ...... 500 gram mager spek (eventueel met zwoerd) 1 tl ketoembar 3 tenen knoflook, geperst 3 t.....
16-11-2009 - Bezocht: 44 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Indonesie - Stamp knoflook, sjalot, peper en gember fijn in vijzel/keukenmachine. Bak het vlee...... 500 gram magere speklappen, dus met zo min mogelijk vet, in stukjes 5 sjalotten, fijngeha.....
8-11-2009 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit de olijfolie in een grote braadpan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. V...... 3 el olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 250 gram chorizo, éé.....
21-10-2009 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Antillen+Caraibben - Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de bloem. Verhit 2 el olie in e...... 600 gram runderstoofvlees, in blokjes bloem zout en peper 5 el olijfolie 2 uien, fijng.....
12-10-2009 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Belgie - Bestrooi het vlees met bloem. Smelt wat boter in een koekenpan en bak het stoofvlees ...... 500 gr. runder stoofvlees in grote dobbelstenen 200 gr. uien, in halve ringen 1 el worce.....
26-9-2009 - Bezocht: 49 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - De spare ribs goed schoonspoelen de knoflook en uien en gember fijnsnipperen en in e...... 1Kilo spare ribs vers van de slager 1 liter cola 1/2 liter water 2 uien 2 tenen knofl.....
9-4-2009 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Italie - Wikkel de katenspek ruim om de haasjes en zet ze vast met een sateprikker. De olie...... 4 varkenshaasjes van ong. 175 gr. 1 potje zongedroogde tomaten op olie. 150 gram katensp.....
31-10-2008 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Fruit ui met spek, dan gehakt rul. Doe peper, knoflook en kerrie erbij. (Ondertussen ...... 1 flinke ui,gesnipperd, 3 ons (gekruide) spekblokjes, 3 ons rundergehakt, 1 pot capucijner.....
29-10-2008 - Bezocht: 136 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Turkije - Smeer de biefstukken in met de knoflook en zout en peper naar smaak. Smeer het midden...... 2 stukken aluminiumfolie van ca. 30 bij 30 cm 2 biefstukken à 150 gram per stuk 1 teen k.....
8-10-2008 - Bezocht: 45 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Ui, knoflook, paddestoelen en courgette bakken in beetje olie of boter. Breng op smaa...... ca. 500 gram mager rundergehakt ca. 125 gram paddestoelen, fijngesneden 1 teentje knoflo.....
3-10-2008 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Antillen+Caraibben - Fruit de gesneden ui licht, daarna de geperste knoflook ook licht, fruit dan de aarda...... 500 gr. aardappel, 1 groene paprika, 2 uien, 3 tenen knoflook, blikje tomatenpuree,.....
14-9-2008 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 0 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Marineer het vlees in de azijn, water, jeneverbes en laurier. Zorg dat het vlees hele...... 750 gr. riblappen, in dobbelstenen ca. 500 gr. uien, grof gesneden ca. 4 el boter 4 pla.....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home