nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJE19-11-2002 - Bezocht: 8 keer - Doorgestuurd: 18 keer - Bijgerecht - Frankrijk - kook de jasmijnrijs volgens de gebruiksaanwijzing in water met zout Verhit de boter ...... 150 g. jasmijn of pandanrijst zout, peper 2 hertenbiefstukjes a 150 gr. 10-15 lenteuitj.....
13-11-2002 - Bezocht: 21 keer - Doorgestuurd: 228 keer - Hoofdgerecht - Zuid Afrika - Verwarm oven voor op 180°C (350°F) Uien schoon maken en klein snipperen. Fruiten in ...... 1 kg gehakt (lams of rund) 2 uien 1 dikke snee witbrood 250ml (1kopje) melk 2 eieren .....
13-11-2002 - Bezocht: 15 keer - Doorgestuurd: 61 keer - Hoofdgerecht - Zuid Afrika - Vlees droog vegen met schone doek. Tomaten schillen door kokend water eroverheen te ...... 1 tot 1,5 kg schaap of lamsvlees (rundvlees ook geschikt) 1 kg tomaten 2 middel tot grot.....
13-11-2002 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Zuid Afrika - Snij het vlees en blokjes. Snij de uien en schijven en bedek met een klein hoeveelhe...... 1,5 kg schaap- of lamsbout 1 kg varkensvlees (speklappen) 2 grote uien 12,5 ml (1el) ke.....
26-9-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Entrecote op kamer temperatuur laten komen en kruiden met peper en zout. Olie en b...... 1 flinke entrecote van ca. 250 gram 1 bekertje creme fraiche 2 teentjes knoflook, 1 in p.....
17-9-2002 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 14 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Snijd de champignons in plakjes en bak ze al roerend op hoog vuur in een koekenpan me...... 150 gr champignons 1 uitje, gesnipperd 30 gr boter 2 eetl olijfolie 1 flinke entrecote.....
10-9-2002 - Bezocht: 13 keer - Doorgestuurd: 32 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Verhit de oven voor op 250 C. Kruid de ossenhaas met peper en zout. Schroei de oss...... 2 kg Ossenhaas aan het stuk Voor de vinaigrette 3 bollen knoflook 2 tl dijon m.....
16-7-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 82 keer - Hoofdgerecht - Frankrijk - Bij gebruik van gedroogde flageolets, moeten deze de avond tevoren in een kom met rui...... 1 dl rode wijn 0,5 dl cognac 500 gr magere runderlap zout, versgemalen peper 1 eetl ol.....
4-7-2002 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Snijd het lamsvlees in dobbelstenen. Snijd de paprika in stukjes en snipper de ui e...... 400 gr lamstoofvlees 3 paprika’s 1 ui 4 tenen knoflook 250 gr diepvries erwtjes stukj.....
18-6-2002 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 95 keer - Hoofdgerecht - Ierland - 1. Kook de wortelen en doperwten beetgaar (Je kan ook een blikje worteltjes en doperw...... • 1 ui, fijngehakt • 200 gram fijngesneden wortelen • 100 gram doperwt.....
21-5-2002 - Bezocht: 11 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Roer in een kommetje de bloem, het zout en de cayennepeper door elkaar. Leg de kalfs...... 3 eetl bloem zout en cayennepeper 250 gr kalfsoesters 1 eetl olie 15 gr boter 3 sjalo.....
2-4-2002 - Bezocht: 7 keer - Doorgestuurd: 71 keer - Bijgerecht - Spanje - Snijd het vlees in dobbelstenen en bestrooi met zout en peper. Haal de pitjes uit de ...... 750 gr magere riblappen zout en versgemalen peper 2 eetl olijfolie 3 tomaten, ontveld .....
25-3-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 105 keer - Hoofdgerecht - Marokko - Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de uien op middelmatig vuur tot ze zacht z...... 600 gr uien, geschild en in plakken gesneden 600 gr lamsvlees, in flinke dobbelstenen 2 .....
18-2-2002 - Bezocht: 10 keer - Doorgestuurd: 15 keer - Hoofdgerecht - Ierland - Breng in een pan de bouillon aan de kook and voeg de saucijsjes en het spek toe en la...... 500 g saucijsjes 250 gr spek blokjes 300 ml bouillon 6 middel grote aardappels 2 winte.....
16-2-2002 - Bezocht: 9 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Amerika - De saus Kook de bouillon en de wijn in tot de helft. Meng het water met de bloem en ...... Voor de saus 2,5 dl kippebouillon 0,8 dl witte wijn 1 el bloem 2 el water 1 el boter .....
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>
Home