Vis gerechten

Scampi Diabolique

22-12-2003 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 106 keer - Voorgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de scampi, geef met een scherp mesje een sneetj...... 20 grote scampi 2 vlees tomaten, ontveld, en in stukjes gesneden ½ dl. tomatensap olijf.....

Thaise knoflookgarnalen in pittige saus

30-3-2003 - Bezocht: 12 keer - Doorgestuurd: 17 keer - Bijgerecht - Amerika - 1)Garnalen pellen; staarten laten zitten, zwarte darmkanalen verwijderen. Garnalen pl...... 1 kg grote, rauwe garnalen 1 middelgrote ui 1 eetlepel gehakte knoflook 2 theelepels fi.....

Gegrillde tonijn met knoflookpesto

15-2-2003 - Bezocht: 27 keer - Doorgestuurd: 28 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Maak een marinade door de azijn met de mosterd te mengen en hierin langzaam de olijfo...... 4 moten tonijn Marinade 3 el rodewijnazijn 2 tl mosterd 50 ml olijfolie 3 ge.....

Tonijn met zwarte olijven dressing

15-2-2003 - Bezocht: 23 keer - Doorgestuurd: 4 keer - Voorgerecht - Amerika - Maak een dressing van de dl olijfolie, citroensap en olijvenmengsel. Breng op smaak m...... 3 el citroensap 1 dl + 2 el olijfolie 0,5 dl olijven fijngehakte olijven 1 stuk tonij.....

Tonijnspiesjes met rode ui

15-2-2003 - Bezocht: 18 keer - Doorgestuurd: 8 keer - Lunchgerecht - Amerika - Liefst bereiden op bbq, anders grillpan. Meng olie, citroensap en rozemarijn en la...... 6 el knoflookolie 2 el citroensap 4 tl gehakte rozemarijn ca. 250 gram tonijn, in dobbe.....

Knoflook Tonijn

1-1-2003 - Bezocht: 28 keer - Doorgestuurd: 66 keer - Hoofdgerecht - Japan - Maak de vis droog en kruid met peper en zout. Verhit de olie tot goed heet en bak ...... 175 gram tonijnsteak (dik stuk) 1 tl knoflook 1 el soja (japanse) 1/2 el sesamolie 3 c.....

Grote garnalen met knoflook en limoen

19-11-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 39 keer - Bijgerecht - Frankrijk - pel de garnalen, maar laat kop en staart eraan zitten. Verwijder het zwarte darmkanaa...... 8-10 groete rauwe garnalen 3 el olie 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groene peper.....

Kabeljauw met brie

11-11-2002 - Bezocht: 33 keer - Doorgestuurd: 63 keer - Hoofdgerecht - Groot Britannie - Oven voorverwarmen op 200 graden. Kabeljauw droog deppen en bestrooien met bloem, ...... 4 kabeljauwfilets van ca. 150 gram p.st. 1/2 tl citroensap 2 el bloem 2 el boter 1 rod.....

Hollandse visschotel uit de oven

2-10-2002 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 95 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de in niet te kleine stukken gesnede...... 400 g niet al te dunne visfilets ( bijv. kabeljauw of zeewolf ) circa 10 cherry tomaten .....

Geconfijte Zalmfilet in kruidenolie

26-9-2002 - Bezocht: 14 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Wrijf de zalmfilets aan alle kanten in met persillade- en provençaalce kruiden, zout...... 4 x 200 gram zalmfilet zonder vel sap van 1 limoen 1 theelepel truffelolie, echte 3 eet.....

Vispakketjes met pesto en groenten

10-9-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 29 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Oven voorverwarmen op 180C. Meng de pesto met het citroensap en de hot sauce. N...... 4 grote el pesto 2 el citroensap 1 tl hot sauce (tabasco oid) 4 visfilets (kabeljauw, r.....

Scholfilets met krokant spek en rode wijnrisotto

26-6-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 5 keer - Hoofdgerecht - Nederland - Verhit een pan met een beetje olijfolie, bak de plakjes spek krokant, schep ze uit de...... 1 recept Rode w.....

Zwaardvis met Salmorigliosaus

26-6-2002 - Bezocht: 17 keer - Doorgestuurd: 3 keer - Hoofdgerecht - Amerika - Maak de bbq klaar of verwarm de grill voor. Zet een pannetje op voor au-bain-marie...... 1 dl olijfolie 0,4 dl citroensap 2 el heet water 6 el gehakte peterselie 2 teentjes kn.....

Dichtgeschroeide tonijn met groenten

10-6-2002 - Bezocht: 47 keer - Doorgestuurd: 88 keer - Lunchgerecht - Japan - Mengel maken van geraspte gember, sojasaus, sesamolie en limoensap en pepertje. De...... Ca. 250 gram super verse tonijn wat sesamolie, om de vis in te wrijven wat sesamzaadjes .....

Tartaar van rauwe en gerookte zalm met boscoopappelen in een romig kerriesausje

25-4-2002 - Bezocht: 19 keer - Doorgestuurd: 16 keer - Hoofdgerecht - Belgie - - Hak de filet in kleine dobbelsteentjes en bewaar in de koelkast. - Schil de appel...... 8 kleine plakjes gerookte zalm 300 g zalmfilet 2 boscoopappelen 1 sjalot 1 bot biesloo.....

<< 1 2 3 4 5 6 7 >> 
Home